ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα οικόπεδα Νάστου και η προσπάθεια του Κιντή να εφαρμόσει τον κομμουνισμό στην πράξη!!!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Τα οικόπεδα Νάστου και η προσπάθεια του Κιντή να εφαρμόσει τον κομμουνισμό στην πράξη!!!

ΠΕΝΤΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΝΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ!!!  
ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣ
ΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ 

Διαβάζω πως το δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει στις 19/1/2017 έχει σημαντικά θέματα προς συζήτηση. Πρώτο στην κατάταξη το θέμα της δημόσιας περιουσίας.



Μιας περιουσίας που ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο και που σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου οι κληρονόμοι Νάστου δεν είναι καταπατητές. Το σανό που θα ταϊστεί θα πάει σύννεφο και οι δημότες της πόλης θα συνεχίσουν να πιστεύουν ακόμα και σήμερα τα παραμύθια της αριστεράς που έχει υιοθετήσει και η κεντροδεξιά που συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο.Επειδή το θέμα πλέον είναι δικαστικό αναμένουμε να ακούσουμε τις απόψεις των νομικών του Δήμου για το θέμα.


Ως δώρο για τις απόψεις που θα εκφέρουν σε αυτή την συνεδρίαση από εμάς θα είναι η παρουσίαση των υψηλών αμοιβών τους στα πρόβατα-δημότες που ακόμη θεωρούν πως οι κινητοποιήσεις της αριστεράς είχαν κάποιο αποτέλεσμα στην υπόθεση των οικοπέδων του Νάστου. Λυπούμαστε πολύ που βλέπουμε τόσο την Πίκουλα όσο και τον κ. Ευσταθίου αλλά και τον Γιάννη Αναγνώστου να υμνούν τους αγώνες της αριστεράς στην υπόθεση αυτή. Αγώνες δηλαδή θεωρούν την καταπάτηση από το Δήμο εκτάσεων δημοτών που έχουν τίτλους ιδιοκτησίας με μόνο αιτιολογικό πως οι εκτάσεις αυτές έχουν παραχωρηθεί από το Οθωμανικό Κράτος κάτι το οποίο βέβαια έχει αποδειχθεί πως δεν ισχύει για το σύνολο των εκτάσεων. Άλλωστε με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε και η Ορθόδοξη Εκκλησία μας να έχει χιλιάδες στρέμματα τα οποία της παραχωρήθηκαν κάποια και κάποια άλλα τα αγόρασε την περίοδο της Τουρκοκρατίας.  Έχουν περάσει τόσες κυβερνήσεις και όμως οι κληρονόμοι Νάστου εξακολουθούσαν κανονικότατα και συνέτασσαν συμβόλαια με αυτούς του τίτλους ιδιοκτησίας.

Τα υποθηκοφυλάκεια φυσικά  δέχονταν κανονικά αυτές τις πράξεις και ξαφνικά ένας κομμουνιστής Δήμαρχος αποφάσισε να εφαρμόσει τον κομμουνισμό και στην χώρα μας!! Να πάρει δηλαδή από ιδιώτη που θεωρούσε πλούσιο και τσιφλικά εκτάσεις γης για να στεγάσει δομές του Δήμου και να εξυπηρετήσει τα στενά  κομματικά του συμφέροντα. Ακόμα πληρώνουμε τους υπαλλήλους που διόρισε στο δήμο την 12χρονη θητεία του. Το μόνο επίτευγμά του ήταν η καταπάτηση εκτάσεων που ανήκαν στους κληρονόμους Νάστου.


Οι όψιμοι υποστηρικτές της δήθεν δημόσιας περιουσίας οπαδοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορούν να ρωτήσουν τον πρώην ευρωβουλευτή του κόμματός τους γνωστό συνταγματολόγο  Κωνσταντίνο Τσάτσο για το ποιος τελικά έχει το δίκιο με το μέρος του σε αυτή την χρόνια διένεξη.

Μια διένεξη που αποτυπώνει γλαφυρά γιατί φτάσαμε σήμερα να είμαστε ένα  χρεοκοπημένο κράτος. Μα γιατί διάφοροι κατσαπλιάδες και καταληψίες όπως ήταν ο Κιντής και ο Τσίπρας έφτασαν να γίνει ο πρώτος δήμαρχος για 12 έτη και ο δεύτερος πρωθυπουργός της χώρας.


Επειδή με το θέμα των οικοπέδων Νάστου έχουν ασχοληθεί αρκετοί θα σας παρουσιάσουμε τις επόμενες μέρες δηλώσεις Τσίπρα υπέρ βέβαια της δημόσιας περιουσίας και δηλώσεις ενός δεξιού σοβαρού πολιτικού που δεν τάιζε ποτέ σανό τους ψηφοφόρους του που λέει ΚΑΘΑΡΑ πως τα οικόπεδα έχουν νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας και καταπατήθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ από εκπροσώπους του Ελληνικού Κράτους που δεν εφάρμοσαν την νομιμότητα.

Μάλιστα οι αριστεροί της πόλης μας κατηγόρησαν την κυβέρνηση Κώστα  Καραμανλή πως δήθεν ξεπουλούσε δημόσια περιουσία επειδή έκανε μια προσπάθεια να εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος στην περίπτωση της καταπάτησης εκτάσεων σε κεντρικά σημεία της πόλης από διοικήσεις ανίκανες να αντιληφθούν πως αρχή της αστικής μας Δημοκρατίας είναι να εφαρμόζουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης οι δημοτικές αρχές και να μην επικρατεί η "λογική" της λαοκρατίας!!

Άλλωστε ελάχιστοι συμπολίτες μας ασπάζονται την "λογική" της δημόσιας περιουσίας και εκτός από κάποιους γραφικούς που αρθρογραφούν μιλώντας για δήθεν κοινωνική δικαιοσύνη κανείς σοβαρός νομικός δεν υποστηρίζει πως τα οικόπεδα Νάστου είναι προϊόν καταπατήσεως.

Άλλωστε πολλά έχουν αγοραστεί με συμβόλαια και μάλιστα σε εποχή που υπήρχε Ελληνικό κράτος ενώ πολλοί Ηλιουπολίτες έχουν αγοράσει εκτάσεις από τους κληρονόμους Νάστου!

Αλλά με την "αριστερή λογική" και τώρα Γερμανοκρατία έχουμε και όλες οι μεταβιβάσεις είναι ξεπούλημα του Εθνικού μας πλούτου.

Όταν επιτέλους απελευθερωθούμε από τους κακούς δανειστές μας και τρώμε κουτόχορτο που θα μας στέλνουν οι "σύντροφοί" μας από την Βόρεια Κορέα θα ακυρωθούν όλες αυτές οι μεταβιβάσεις και θα αποδοθούν όλα στον λαό!
Θέλουμε εδώ να τονίσουμε για να το πάρουν γραμμή και κάποιοι όψιμοι Νεοδημοκράτες πως:

Η ΝΔ είναι κόμμα που σέβεται την ιδιωτική περιουσία και κυρίως τις αποφάσεις των δικαστηρίων και δεν κινητοποιεί κόσμο για να καταλαμβάνει εκτάσεις με τον "τσαμπουκά", ούτε κάνει καταλήψεις ιδιωτικών χώρων!!!

Εάν θέλουν τέτοιες συμπεριφορές μπορούν να πάνε σε άλλα κόμματα. Ένα από αυτά είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ που μαζί με το ΚΚΕ έχουν ρεκόρ καταλήψεων και διεκδικήσεων πάντα προς όφελος του λαού βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε.

Βλέπετε ο πλούτος που παράγουν οι αριστεροί δημόσιοι υπάλληλοι είναι απείρως μεγαλύτερος από αυτόν που παράγει ο οποιοσδήποτε καπιταλιστής ιδιώτης και για τον λόγο αυτό πρέπει τα πάντα να γίνουν κρατικά!

Στο πλαίσιο αυτό και φυσικά ο τσιφλικάς Νάστος δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικεί οικόπεδα αφού τα οικόπεδα ανήκουν στον ελληνικό λαό.

Βέβαια οι περιουσίες των οπαδών του ΚΚΕ και όσων υποστηρίζουν τις καταπατήσεις ιδιωτικών περιουσιών ποτέ δεν δίνονται στο Κράτος για να αξιοποιηθούν για το δημόσιο καλό.

Βλέπετε οι άνθρωποι είναι κομμουνιστές αλλά όχι και μαλάκες για να μην διεκδικούν την ιδιωτική τους περιουσία.

Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Ηλιούπολης που δήθεν νοιάζεται για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες δεν παραχωρεί κανέναν χώρο για να στεγαστούν τα θύματα του διεθνούς ιμπεριαλισμού που βεβαίως είναι δυτικός για να μην ξεχνιόμαστε.

Έτσι τα δήθεν "φιλάνθρωπα" ζώα που ψηφίζουν αριστερά κόμματα αντί να πάρουν πρόσφυγες να φιλοξενούν στα σπίτια τους  τους αφήνουν να πεθαίνουν μέσα στο κρύο. Είναι η ευαισθησία της αριστεράς που τους κουβαλάει αλλά δεν έχει να τους παραχωρήσει απολύτως καμιά άνεση και τους έχει σαν τα ζώα να κυλιούνται στο χιόνι!

Αλλά ας επιστρέψουμε και πάλι στην υπόθεση των οικοπέδων Νάστου για να σας πούμε πως πολλοί είναι αυτοί που βασίζονται σε μια απόφαση του Γιώργου Σανιδά και λένε και γράφουν υπέρ της δημόσιας περιουσίας που βέβαια επί δεκαετίες δεν αξιοποιήθηκε υπέρ σας.

Μια απόφαση του Γιώργου Σανιδά (φωτό πάνω) που έκρυβε πολιτικές σκοπιμότητες και δεν υπηρετούσε το Κράτος Δικαίου στάθηκε αφορμή για να ταλαιπωρηθούν επί δεκαετίες οι κληρονόμοι Νάστου. Για αυτά τα θέματα βέβαια θα σας φρεσκάρουμε και πάλι την μνήμη μόλις ακούσουμε και τις τοποθετήσεις των δημοτικών παρατάξεων στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο.

Άλλωστε ο κ. Σανιδάς έγινε ευρέως γνωστός όταν χειρίστηκε το παραδικαστικό κύκλωμα όχι με μεγάλη επιτυχία όπως φαίνεται. Είναι ο ίδιος που γνωμοδότησε ακριβώς αντίθετα για την υπόθεση του Βατοπεδίου από ό,τι στην περίπτωση των κληρονόμων Νάστου. Και άλλα πολλά που βέβαια αποτελούν μακρινό παρελθόν αφού οι εξελίξεις στο χώρο της Δικαιοσύνης είναι ραγδαίες και οι αποφάσεις που κατά καιρούς βγάζει αντιφατικές η μία με την άλλη.

Τα προβλήματα άλλωστε που έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι σε μένα γνωστά αφού συμμετείχα ως ρεπόρτερ στις μεγάλες αποκαλύψεις που έκαναν οι εκπομπές ΖΟΥΓΚΛΑ και ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ και έχω ακούσει πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες που αποδεικνύουν την διαπλοκή που υπήρξε από ένα υψηλό ποσοστό  του δικαστικού σώματος με πολιτικούς και επιχειρηματίες για να βγάζουν αποφάσεις κατά το δοκούν!!

Τώρα γιατί τιμωρήθηκαν μόνο ελάχιστοι ρωτήστε την Πολιτεία που άφησε σε δικαστικούς που δεν τιμούσαν το λειτούργημά τους να χειριστούν τέτοια σκάνδαλα που αφορούν την ίδια την Δημοκρατία μας.  Ρωτήστε επίσης  όσους πολιτικούς κάνουν πάρτι όταν το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματικές τις μειώσεις των μισθών των δικαστικών αλλά όχι τις περικοπές  σε άλλους επαγγελματίες των οποίων οι μισθοί επίσης μειώθηκαν.

Για τον λόγο αυτό και εμείς εδώ μέσα δεν θα επικαλεστούμε μόνο κάποιες δικαστικές αποφάσεις αλλά την κοινή λογική. Και κυρίως θα αποδείξουμε πως τελικά η τοπική κοινωνία βγήκε φτωχότερη από την αντιδικία με τους κληρονόμους Νάστου, αφού τα οικόπεδά που τους πήρε ουδέποτε αξιοποιήθηκαν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων από τις δημοτικές αρχές που δήθεν κόπτονται για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό πως οι κληρονόμοι Νάστου έχουν παραχωρήσει στο Ελληνικό Δημόσιο πάνω από 3000 στρέμματα με δωρεές τις οποίες βεβαίως και δέχθηκε!!!

Σε κείμενο που ακολουθεί  θα σας παρουσιάσουμε ενδιαφέροντα στοιχεία για τα έργα και τις ημέρες του Γιώργου Σανιδά στον χώρο της  Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Θυμίζουμε τέλος την στάση που τήρησε ο Γιώργος Σανιδάς στην υπόθεση του περιβόητου σκανδάλου με  τα δομημένα ομόλογα



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: