ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ENOTΗΤΑ , ΟΜΟΨΥΧΙΑ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ,ΚΟΙΝΟΙ ( και φανεροί ) ΑΓΩΝΕΣ και ενεργή ΔΡΑΣΗ τα ζητούμενα από τα στελέχη των 3 Δημοτικών Συνδυασμών της ΝΔ στην Ηλιουπολη !

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ENOTΗΤΑ , ΟΜΟΨΥΧΙΑ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ,ΚΟΙΝΟΙ ( και φανεροί ) ΑΓΩΝΕΣ και ενεργή ΔΡΑΣΗ τα ζητούμενα από τα στελέχη των 3 Δημοτικών Συνδυασμών της ΝΔ στην Ηλιουπολη !

*Στο κέντρο , η Δρ Κατερίνα Γλυκού-Φωτεινιά ( Πολιτευτής Β´ Αθηνών)

Με αφορμή την πρόσφατη διένεξη , η οποία έγινε τοις πάσι γνωστή , την αφορώσα την " πατρότητα" - ή ακόμη και την ... " μητρότητα " ( ! ) , δεν με ενδιαφέρει πώς αλλοιώς θελει κανείς να την επονομάσει ! - της κοινής κοπής της Βασιλόπιττας από τους 3 διαφορετικούς συνδυασμούς της ΝΔ στην Ηλιούπολη ( γεγονός το οποίο δεν κατέστη τελικώς εφικτό ) και πάντοτε με το θάρρος και την παρρησία ,τα οποία με διακρίνουν , δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω και την δική μου άποψη, σε σχέση με την αλγεινή εντύπωση ,την οποία απεκόμισα προσφάτως ( όχι μόνον εγώ, αλλά και 100άδες των συνδημοτών μου , αλλά και φίλων και πλείστων όσων παρατηρητών των " δρωμένων " στην πόλη μας) .
Η ίδια, ως γνωστόν , έχω υπάρξει εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος 3 Νομικών Προσώπων με τον Συνδυασμό του Δημάρχου , κ.
Γιάννη Αναγνώστου μεταξύ των ετών 2007-2010 , εις τον οποίο συμμετείχαν και οι τότε συνάδελφοί μου και επικεφαλείς των δύο αλλων προεκυψάντων Δημοτ. συνδυασμών, κ. Τάσος Ευσταθίου και κ.Αργυρώ , με όλους εκ των τριών διατηρώ άψογες σχέσεις oομολογουμένως.



Ως υπήρξασα επιπροσθέτως ,όμως, η μόνη -μέχρι τούδε - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ στην Β´ Αθηνών με την ΝΔ από την Ηλιούπολη ( 2009 ) και εν συνεχεία η 4η επιλαχούσα Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον Συνδυασμό της ΝΔ του κ. Γιώργου Κουμουτσάκου ήδη από τον Μάιο του 2014 ( και ουσιαστικά η 1η ψηφισθείσα στον συνδυασμό , αν υπολογίσει κανείς ότι οι 4 πρώτοι αλφαβητικώς στο Ψηφοδέλτιο του Κεντρικού Τομέα εξελέγησαν στην α ´ πεντάδα, πλην εμού που ήμουν πιο κάτω αλφαβητικώς ! ) , αλλά ΚΥΡΙΩΣ , ως έχουσα συντελέσει παραλλήλως τα μέγιστα εις την αληθινά Ιστορική κατάκτηση του Δήμου Ηλιούπολης από την ΝΔ το 2016 ( γιά όσους / ες γνωρίζουν εκ του σύνεγγυς καλώς τα πραγματα και την ιστορία αυτής της πόλης ) ,ΘΕΩΡΩ ότι ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,αλλά και την υποχρέωση , να απευθύνω και την δική μου παραίνεση, με αποδέκτες τους αρχηγούς και τα μέλη των συνδυασμών και των 3 διαφορετικών δημοτικών παρατάξεων της ΝΔ στην Ηλιούπολη:


ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΨΥΧΙΑ , ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ , ΚΟΙΝΟΙ ( και ΦΑΝΕΡΟΙ ) ΑΓΩΝΕΣ και ΕΝΕΡΓΗ ΔΡΑΣΗ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ !

Απέναντί μας δεν έχουμε τους εαυτούς μας -δηλαδή τους ομοϊδεάτες και συναγωνιστές μας - αλλά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον επί 2 θητείες νυν Δήμαρχο ,γεγονότα τα οποία δεν είναι ό,τι το καλύτερο,που μάς έχουν προκύψει και γιά την χώρα μας,αλλά και γιά την πόλη μας αντιστοίχως ( και τα οποία δεν είναι της παρούσης να τα σχολιάσω εδώ ) !


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ " ΔΙΑΦΟΡΑ " !!!
Αλλοιώς , η Ηλιούπολη δεν πρόκειται να δει " Γαλάζιο Δήμαρχο " ξανά !
Οχι μονον τώρα ,αλλά και εις το διηνεκές !
Αυτό έγινε μόνον κατά την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών τ ου 2006,
όταν όλοι υπήρξαμε ενωμένοι και χωρίς καμμία διαφορά !
Δεν επιδιώκω να παραστήσω την Κασσάνδρα ,αλλά έτσι ακριβώς συμβαίνει !
Έριδες ,διαμάχες και αντιμαχίες μεταξύ "ημών και ημών " - ακόμη και γιά την κοπή της Βασιλόπιττας ! -μού προκαλούν προσωπικά μόνον θλίψη και απογοήτευση ,ενώ σε άλλους την θυμηδία!

Παράλληλα θα ήθελα να δω ,την Δημ. ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης -που διαθέτει αρκετά άξια και αγωνιστικά στελέχη στο Δ.Σ.της και που πρόσφατα απέκτησε και τα Νέα Γραφεία της -περισσότερο δυναμική και διακρινόμενη, τόσο σε επίπεδο ανάπτυξης περαιτέρω κομματικών δράσεων και συντονισμένης παρουσίας στην Β´ Αθηνών , όσο και με πλέον ενεργή συμβολή στην επερχόμενη πολιτική ΑΠΑΛΛΑΓΗ ,την οποία καταφανώς προβλέπεται οτι θα σηματοδοτήσει η φετινή Νέα Χρονιά !
Γιά το καλό της Πατρίδας μας ,πρωτίστως !

Με Ευχές γιά Υγιεία ,Ευημερία και Ποιότητα Ζωής προς όλους / ες τους Συνδημότες μου !
FACEBOOK: https://www.facebook.com/ katerina.photiniaglykou


FACEBOOK: https://www.facebook.com/GlykouFotiniaKaterina/?ref=page_internal

Δρος Γλυκού -Φωτεινιά Αικατερίνης ,
Πολιτευτή Β' Αθηνών ΝΔ ( 2009 )
Εκλεγμένης Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου 3 Νομικών Προσώπων του Δήμου Ηλιούπολης ( 2007-2010 )
4ης επιλαχούσας Περιφερειακής Συμβούλου στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών της Περιφερείας Αττικής ( 2014 )

*Η Δρ Κατερίνα Γλυκού-Φωτεινιά ( Πολιτευτής Β´ Αθηνών , 4η επιλαχούσα Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής το 2014 και πρ. Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος 3 Νομικών Προσώπων του Δήμου Ηλιούπολης με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου μεταξύ των ετών 2007-2010 ) σε πρόσφατη εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων στα Γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο με κάποια από τα πιό δυναμικά και ιδιαίτερα μαχητικά Γυναικεία στελέχη της Παράταξης .

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: