ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για να μην μας λέτε πως τους κατηγορούμε άδικα. Διαβάστε τι "αλιεύσαμε" στο site της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Για να μην μας λέτε πως τους κατηγορούμε άδικα. Διαβάστε τι "αλιεύσαμε" στο site της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης

Όχι μωρέ ο Φιντέλ δεν ήταν δικτάτορας. Ήταν επαναστάτης και τα αποτελέσματα που έφερε ωφέλησαν τον Κουβανικό λαό. Αυτά τα γράφουν οι "κακοί" δυτικοί και είναι ψέματα. Είναι δυνατόν αφού ο ηγέτης έφερε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ στον λαό του.
Με τέτοια παραμύθια προσπαθούν να σας πείσουν για τις φασιστικές απόψεις τους. Και όμως για κάποιους αφελείς το ΚΚΕ ανήκει στο συνταγματικό τόξο. Αυτό που στηρίζει τον ημιπαράφρονα δικτάτορα Κιμ Γιούνγκ και που γράφει ένα σωρό ανοησίες για τον κουβανικό λαό. "Σύντροφοι¨ κανείς κουβανός δεν στεναχωρήθηκε και όταν η Κούβα γίνει και πάλι δημοκρατικό κράτος θα δείτε με στοιχεία πόσους εξόντωσε ο μεγάλος "ηγέτης" που εσείς και ο  Τσίπρας θαυμάζετε. Στις δικές σας "δημοκρατίες" εμείς ως ιστολόγιο δεν θα υπήρχαμε και για τον λόγο αυτό αντιδράτε έτσι όταν από εδώ μέσα δείχνουμε στους συμπολίτες μας ποιοι πραγματικά είσαστε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: