ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με 20 ευρώ είσοδο και μαγαζί εκτός πόλης η τοπική οργάνωση της ΝΔ Ηλιούπολης κατάφερε πάλι να έχουμε γκρίνια

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Με 20 ευρώ είσοδο και μαγαζί εκτός πόλης η τοπική οργάνωση της ΝΔ Ηλιούπολης κατάφερε πάλι να έχουμε γκρίνια

Καθώς πλησιάζει η κοπή της βασιλόπιτας από την τοπική οργάνωση της ΝΔ στην πόλη μας πληθαίνουν τα ηλεκτρονικά μηνύματα στο ταχυδρομείο μας με τις πρώτες διαμαρτυρίες των αναγνωστών μας.



Αυτή την φορά διαμαρτύρονται για δυο κυρίως θέματα. Το πρώτο είναι το τίμημα των 20 ευρώ που θα πρέπει κάποιος να πληρώσει για να παραβρεθεί στην εν λόγω εκδήλωση και το δεύτερο ο χώρος που έχει επιλεγεί να γίνει αυτό και που είναι εκτός δήμου!

Τα 20 ευρώ είναι πολλά κυρίως για νέους και ανέργους και φυσικά δεν θα διαφωνήσουμε μαζί τους.

Δεν θέλω να γκρινιάξω σήμερα Κυριακή εάν και συμφωνώ απόλυτα με τις αιτιάσεις των αναγνωστών μας που διαμαρτύρονται για τα δυο αυτά θέματα.

Κατανοούμε από την άλλη το γεγονός πως η ΤΟ ΝΔ της πόλης μας πρέπει να έχει έσοδα για να συντηρήσει τα γραφεία.

Άλλωστε μετά από καιρό έχουμε  γραφεία και πάλι στην  πόλη μας.

Βέβαια οι καταγγελίες του συνδημότη μας Αθανάσιου Αθανασίου μας προσγείωσαν και πάλι στο χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στην πόλη μας και αφορά στην έλλειψη ικανών στελεχών για να τρέξουν την κατάσταση.

Εάν σε τριάντα χρόνια έχεις κερδίσει μόνο μια φορά τον δήμο της Ηλιούπολης μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά.

Όταν δε, όταν κέρδισες τον δήμο ήσουν υπό "αριστερή" ομηρία και τα πήγες χάλια είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνάνε εύκολα οι συνδημότες μας που έδωσαν μια 9ετία στον Βασίλη Βαλασόπουλο και φοβόμαστε πως  ετοιμάζονται να τον εκλέξουν και πάλι το 2019 για δήμαρχο.

Από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρχει δεξιά φωνή στο διαδίκτυο και στα τοπικά της πόλης μας.

Δεν θεωρούμε πως μπορούμε να ανατρέψουμε κακοδαιμονίες ετών , ούτε φυσικά το παίζουμε "σωτήρες" της κατάστασης.

Ο μόνος λόγος που θα πηγαίναμε στην κοπή της πίτας από την τοπική οργάνωση της ΝΔ στην πόλη μας θα ήταν για να δούμε επιτέλους ενωμένους όσους επί έτη ήταν στενοί  συνεργάτες.

Επειδή το έργο αυτό δεν θα παιχθεί  και σε αυτή την εκδήλωση δεν νομίζουμε πως μπορεί κάτι να προσφέρει η παρουσία μας εκεί.

Για το γεγονός πως δεν έχουμε γράψει για την εν λόγω εκδήλωση είναι γιατί δεν πήραμε ακόμα κάποιο mail που να μας ενημερώνει.

Είδαμε σε άλλο ιστολόγιο σχετική ανάρτηση, πήραμε ένα-δυο τηλέφωνα και μας ενημέρωσαν ανεπίσημα βέβαια αφού δεν μιλήσαμε με κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ της τοπικής για την εκδήλωση.

Για να μην δημιουργείτε πάντως καμιά παρεξήγηση η εκδήλωση που θα γίνει στο μαγαζί ΚΑΣΤΡΟ στην Δάφνη την άλλη Κυριακή θα διαφημιστεί δεόντως όλη την εβδομάδα που έρχεται από εμάς.

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί δεν θέλουμε κάποιοι να μας βάλουν στους σαμποτέρ της εκδήλωσης.

Αντίθετα επικοινωνούμε με βουλευτές της Β' Αθήνας της ΝΔ και τους καλούμε να αγοράσουν προσκλήσεις για να μοιράσουν σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να καταβάλλουν το τίμημα των 20 ευρώ.

Θέλουμε να πετύχει η εκδήλωση και θα το δείτε έμπρακτα με τις κοινοποιήσεις που θα κάνουμε στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: