ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ψηφίστε τον για να μας κάνει Ζιμπάμπουε

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ψηφίστε τον για να μας κάνει Ζιμπάμπουε



Οι δήθεν εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό να πουν από όσα έλεγε ο Λαφαζάνης , η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Κουτσούμπας και όσοι σας ταΐζουν σανό στα μνημονιακά χρόνια.
Μάλλον δικαιολογημένα περνάμε όσα περνάμε αφού ο μέσος Έλληνας έχει ακόμα τις αυταπάτες του. Ατυχώς για εμάς που είμαστε ακόμα οι περισσότεροι(για πόσο θα δείξει) κυβερνούν άτομα με τις ίδιες απόψεις με τον Ηλία Κασιδιάρη και τους συντρόφους του. Μιλάει για εθνική παραγωγή λες και η Ελλάδα είναι Αργεντινή ή ακόμα και Βενεζουέλα.

Τι να παράγει δηλαδή η Ελλάδα; Ό,τι παρήγαγε και επί Χούντας και ο κόσμος δεν είχε ούτε αυτοκίνητο , ούτε βεβαίως τις μετέπειτα ανέσεις.

Όσο για τα χρέη που δεν είχε το κράτος ας το αφήσουμε για άλλη φορά. Θέλει πολύ συζήτηση για να αντιληφθεί και ο τελευταίος πως η χούντα όχι μόνο δεν προχώρησε την πατρίδα μπροστά αλλά την καθήλωσε επί επτά έτη.

Και ο Τσαουσέσκου δεν άφησε χρέος στην Ρουμανία αλλά εκεί τον όταν αποκαταστάθηκε η δημοκρατία τον σκότωσαν. Εδώ τους κρατήσαμε στις φυλακές , και διατηρήσαμε στο δημόσιο τομέα όλους σχεδόν τους δικούς τους ανθρώπους!

Όσο για τους επιχειρηματίες που ανδρώθηκαν επί χούντας τους δοξάζουμε ακόμα και σήμερα. Η αποχουντοποίηση του ελληνικού κράτους δεν έγινε ποτέ.

Έτσι σήμερα έχουμε εφιάλτες σαν τον Κασιδιάρη να τιμούν δικτάτορες όπως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται πως ο λαός τους ζητάει πίσω!!

Για εμάς  τους ατυχείς από ό,τι φαίνεται που μάθαμε  σε άλλη ποιότητα ζωής , η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα είναι ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

Και τώρα εφιάλτη ζούμε αλλά επιβιώνουμε. Στην δραχμή η επιβίωσή μας θα γίνει δυσκολότερη και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Το μόρφωμα με ναζιστικές και παγανιστικές καταβολές προσπαθεί χαϊδεύοντας αυτιά να κερδίσει καμιά ψήφο ακόμα.

Στόχος τους είναι να μας κάνουν να δουλεύουμε όχι για 200-500 ευρώ το μήνα αλλά για 100 ευρώ. Γιατί με μισθούς της τάξεως των 30.000 δρχ θα πληρώνονται ακόμα και οι προνομιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι για παραπάνω δεν τους βλέπω.

Λυπάμαι που είχα αντιδράσει στον τρόπο με τον οποίο ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε χειριστεί την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Θεωρούσα τότε πως δεν πρέπει να κατηγορούνται συλλήβδην όλοι αλλά πως έπρεπε να τιμωρηθούν μόνο όσοι εμπλέκονταν σε εγκληματικές ενέργειες.

Τελικά δεν τιμωρήθηκε ουδείς αφού σε αυτό το κράτος κάνουμε τα πάντα για να ανατραπεί η αστική μας δημοκρατία.

Στο τέλος θα καταλήξουμε σε "γύψο", εκτός Ε.Ε , εκτός δυτικού κόσμου να μας διοικούν τύποι σαν τον Λαγό και τον Γερμενή!

Είναι ντροπή για όσους ψηφίζουν κόμματα τα οποία όταν θα κυβερνήσουν θα μας στερήσουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.

Αλλά για την Χρυσή Αυγή έχουμε πολλά ακόμα να πούμε. Είναι άλλωστε στο στόχαστρο της κριτικής μας όχι γιατί δεν μας αρέσουν οι αντιλήψεις της αλλά επειδή απεχθανόμαστε όλους τους υποκριτές.

Και κάτω από το χαμόγελο του Ηλία Κασιδιάρη διακρίνουμε έναν μικρό δικτατορίσκο που δεν θα επέτρεπε σε κανέναν από εμάς να γράφει ελεύθερα την γνώμη του εάν είχε στα χέρια του την Εξουσία.

Για εμάς όσοι ψηφίζουν κόμματα που δεν πιστεύουν στην αστική μας δημοκρατία είναι ΕΧΘΡΟΙ μας.

Θέλουν να μας φιμώσουν για αυτό καλό θα είναι όσοι έχουν τέτοιες επιλογές να μη μας διαβάζουν καθόλου.

Ιδίως προεκλογικά υποσχόμαστε πως θα τους στεναχωρούμε καθημερινά.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: