Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

"Έφυγε" από κοντά μας το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. Γιάννης Αγγελίδης

Έφυγε από κοντά μας το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Αγγελίδης. Μέχρι την τελευταία στιγμή ανέβαζε ανακοινώσεις στο προφίλ του στο fb από το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς, "Άγιοι Ανάργυροι".
Το κουράγιο, η πίστη, η δύναμη και η αγωνιστικότητα δεν του έλειψαν ποτέ στους αγώνες του ούτε και στο νοσοκομείο μέχρι και την τελευταία στιγμή. Όπως ήξερε από τα μικρά του χρόνια στην ΟΝΝΕΔ.
Φίλε Γιάννη μας λείπεις και θα σε θυμόμαστε πάντα... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου... ( Η κηδεία έγινε χθες στο Κοιμητήριο της πόλης μας)

Ανακοίνωση για την απώλειά του Γιάννη Αγγελίδη  εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία:
«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Γιάννη Αγγελίδη. Έναν μεγάλο αγωνιστή, που ήταν στην πρώτη γραμμή των αγώνων της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζοντας με πάθος τις αρχές και τις αξίες της. Από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, μέχρι το τέλος της ζωής του, υπήρξε ανιδιοτελής και μαχητικός, έχοντας ως μόνο συμφέρον το καλό της πατρίδας μας. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης. 

«Σήμερα, θρηνούμε τον χαμό ενός εκ των παλαιοτέρων και πιο αξιόλογων αγωνιστών της παράταξής μας. Ο Γιάννης Αγγελίδης υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπος που επί σειρά ετών υπηρέτησε και υποστήριξε με ανιδιοτέλεια και πάθος τις ιδέες, τα πιστεύω και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας.Από της τάξεις της ΟΝΝΕΔ ακόμα, ο Γιάννης ξεχώρισε για την προσφορά, τη συναδελφικότητα και την αγωνιστικότητά του, που τον χαρακτήριζε μέχρι τις τελευταίες του στιγμές. Η Νέα Δημοκρατία σήμερα μοιάζει πιο «φτωχή» με την απώλεια ενός τέτοιου σπουδαίου μαχητή. Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του», καταλήγει η ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :