ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έκοψε την βασιλόπιτα η ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αγνοώντας την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ!

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Έκοψε την βασιλόπιτα η ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αγνοώντας την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ!



Για ακόμη μια φορά πρωτοτυπήσαμε!  Η ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης προχώρησε χθες στην προγραμματισμένη κοπή της βασιλόπιτας της  (μέσα Φλεβάρη την έκοψε τελικά) σε μαγαζί εκτός πόλης και παρά την παραπάνω ανακοίνωση της ΝΔ η οποία σε ένδειξη σεβασμού για τον θάνατο του βουλευτή της  Βαγγέλη Μπασιάκου ζητούσε την ματαίωση όλων των προγραμματισμένων κομματικών εκδηλώσεων.

Ψιλά γράμματα θα πείτε για τους διοικούντες την τοπική μας οργάνωση. Άλλωστε το κλίμα θα ήταν έτσι και αλλιώς βαρύ μετά τις συνεχόμενες εκλογικές ήττες που έχει η παράταξη της ΝΔ για δεκαετίες στην πόλη μας. 

Φυσικά παρόντες όλα τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της τοπικής μας καθώς και οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων που "εκπροσωπούν" την κεντροδεξιά στην πόλη μας.


Σε χωριστά τραπέζια  φυσικά ,για να μην δημιουργείτε σε όλους εμάς τους αφελείς η σκέψη πως είναι δυνατόν αυτοί να πάνε ενωμένοι στις δημοτικές εκλογές του 2019 σε δυο χρόνια. 

Φαίνεται πως οι ανακοινώσεις της ΝΔ είναι για το θεαθήναι αφού δεν τηρούνται ούτε από τα μέλη του κόμματός της. 

Ένα κόμμα που ο καθένας κάνει ό,τι του κατέβει και που φυσικά αυτό είναι εμφανές στους δημότες μας. 

Νεοφιλελεύθερη ΝΔ, με πινελιές δεξιάς (Άδωνις , Βορίδης , κ.α) και με τον "λαϊκισμό" να ξορκίζεται από την ηγεσία της ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Με Προκόπη Παυλόπουλο στην θέση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα , έναν πρώην Πρωθυπουργό (Κώστας Καραμανλής) να είναι προνομιακός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, και τους ΑΝ.ΕΛ ουρά της αριστερής κυβέρνησης κάποιοι θεωρούν πως θα το παίξουν και πάλι "σωτήρες" όταν δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο σε αυτόν τον τόπο.

Να θυμίσουμε πως ο νυν Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης (προς τιμήν του) δεν τον είχε ψηφίσει σε αντίθεση με τους καραμανλικούς βουλευτές της ΝΔ  και όχι μόνο, που πανηγύριζαν που ο Πάκης έγινε επιτέλους Πρόεδρος! 

Για την ιστορία να σας πληροφορήσουμε πως η εκδήλωση έγινε στο κέντρο "ΝΕΟ ΚΑΣΤΡΟ" που βρίσκεται στο δήμο Δάφνης-Υμηττού.


Στην εκδήλωση ήταν και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης που φαίνεται δεν διαβάζει τα δελτία τύπου που αναρτεί η ΝΔ στο διαδίκτυο!

Τώρα πως γίνεται να είναι σε αυτή την θέση και να μην τα γνωρίζει ή να τα αγνοεί είναι ένα θέμα που θα έπρεπε λογικά να απασχολεί την ηγεσία της ΝΔ, και όχι φυσικά εμάς. 

Με την παρουσία του "νομιμοποιήθηκε" η απόφαση της τοπικής οργάνωσης ΝΔ της πόλης  μας ,να προχωρήσει στην πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης το τριήμερο πένθους που είχε επιβάλλει άτυπα ή  για το θεαθήναι από ό,τι φαίνεται (με την περίπτωση της πόλης μας) η ΝΔ για τον θάνατο του βουλευτή της Βαγγέλη Μπασιάκου. 

Εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε τα "συγχαρητήριά" μας για την απόφαση αυτή που φυσικά δείχνει και την νοοτροπία που διέπει τα μέλη του Δ.Σ της ΤΟ ΝΔ της πόλης μας.

Εάν μάλιστα η ΝΔ συμφωνεί με αυτή τους την ενέργεια εμείς απλώς να τους πούμε πως όταν κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία καλό θα είναι να κοιτάνε τι αναρτούν στην σελίδα τους στο ίντερνετ.

Γιατί να διαφημίζεις ματαίωση εκδηλώσεων  και να κάνεις άλλα είναι σαν τον Τσίπρα που έσχιζε τα μνημόνια και τελικά έφερε νέα.

Θεωρούσαμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός σε τέτοια θέματα. Όταν ο αναπληρωτής τύπου του κόμματος κ. Κυρανάκης  συμμετέχει σε μια εκδήλωση την ίδια ώρα που ζητάει την ματαίωσή τους με δελτίο τύπου το κόμμα μάλλον κάτι δεν λειτουργεί καλά εκεί στην Πειραιώς.

Ας το κοιτάξουν τώρα που είναι νωρίς γιατί μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: