Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Βγήκαν πάλι τα "μαχαίρια" ανάμεσα σε δημοσιογράφους και εκδότες

Ο δημοσιογράφος κ. Παπαχρήστος έγραψε μέσα από την στήλη του στην έγκριτη εφημερίδα τα "Νέα" (που πάει για κλείσιμο) πως ο όμιλος του οποίου επικεφαλής είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου χρωστάει σε ασφαλιστικές εισφορές κοντά στα 5.000.000 ευρώ! Γράφει συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος Παπαχρήστος στο "στίγμα" την ειδική στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα:

"(...)Και να πεις ότι η κρίση έχει πλήξει μόνο τον ΔΟΛ; Οχι δυστυχώς. Γύρω εξελίσσονται κρυφά δράματα, τα δικά μας απλώς απολαμβάνουν μια δημοσιότητα. Αλλοι καταφέρνουν να τα κουκουλώνουν.
Να, ας πούμε, με αληθινή θλίψη πληροφορήθηκα χθες ότι στον σταθμό του Χατζηνικολάου.. έφτασε τις προάλλες ένα κατασχετήριο για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 5.167.000 ευρώ. Και οτι προχθές μια ομάδα φωτογράφων, που τροφοδοτούσαν με φωτογραφικό υλικό τα ιδιαιτέρως επιτυχημένα έντυπά του, κατέφθασαν στα γραφεία της εφημερίδας του, δημιούργησαν ολόκληρο επεισόδιο διότι τους οφείλει ένα ποσό της τάξεως των 15.000 ευρώ και αποχώρησαν αφού τους δόθηκαν κάποια χρήματα. Υποσχέθηκαν όμως στους υπεύθυνους της εφημερίδας να επανέλθουν την προσεχή εβδομάδα ακολουθούμενοι από κάμερες καναλιών εάν δεν εξοφληθούν....
Επίσης εντός των τειχών διάφοροι άθλιοι τύποι διακινούν mouth to mouth ότι υπάρχουν κάτι επιταγές εις χείρας τρίτων που έχουν σκάσει και άλλες που αναμένεται να σκάσουν - ένα δράμα δηλαδή.
Κρίμα, στενοχωριέμαι αφάνταστα για τα προβλήματα του ανθρώπου, προβλήματα που συμπίπτουν με το νέο εγχείρημα στην καριέρα του - αυτή τη φορά θα λέει ειδήσεις στον Αnt1... (φαντάζομαι μέχρι να πραγματοποιηθεί ο νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και πό την αίρεση ότι ο Αnt1θα πάρει άδεια...) "

Βέβαια εμείς όταν ο κ. Χατζηνικολάου έμπλεκε με τον Κουρή στην δημιουργία του Real Group του τα είχαμε γράψει μέσα από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ πως θα χάσει με αυτή την συνεργασία το  καλό προφίλ που με κόπο έχτισε μετά από τόσα χρόνια εργασίας. Δεν μας άκουσε όπως και τόσοι άλλοι και να τώρα τα αποτελέσματα αυτής του της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :