Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βαρουφάκης παραιτήθηκε και έμεινε πιστός στις εμμονές του για ρήξεις οι άλλοι που υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο πως νιώθουν ;

Ο Γιάννης Βαρουφάκης χθες στο κεντρικό δελτίο του ALPHA και στον Αντώνη Σρόϊτερ υπεραμύνθηκε της επιλογής του για σκληρή διαπραγμάτευση που θα οδηγούσε σύμφωνα με την δική του βέβαια άποψη σε καλύτερη συμφωνία.

Το Grexit θα έρθει σύμφωνα με τον κ. Βαρουφάκη όσο ακολουθούμε λάθος οικονομικές συνταγές. Το μοιραίο σύμφωνα με τον ίδιο θα συμβεί όσο εξακολουθούμε να υπακούμε σε εντολές που μόνο στόχο έχουν να μας καταστρέψουν και άλλο την οικονομία μας. Έπρεπε να σεβαστεί ο Αλέξης Τσίπρας την επιλογή του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και να προχωρήσει στην κατεύθυνση της ρήξης με τους δανειστές μας. Η εμμονή του Γιάννη Βαρουφάκη στην δική του διαπραγμάτευση που μας στοίχισε 86 δις ευρώ παραπάνω αφού τελικά η κυβέρνηση υπέγραψε τρίτο μνημόνιο. Εάν τελικά η Ελλάδα βρεθεί εκτός ευρωζώνης ο Γιάννης Βαρουφάκης θα είναι απόλυτα δικαιωμένος αφού παραιτήθηκε από την θέση του για να μην υπογράψει και άλλο μνημόνιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια :