ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Περίπατος Χατζηνικολάου και λόγω… Τράγκα

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Περίπατος Χατζηνικολάου και λόγω… Τράγκα

H Κοσιώνη πέρασε τη Ζαχαρέα την πρώτη ημέρα που ο ΣΚΑΪ έκανε δελτίο στις 8.00…
Δεν έφερε υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης η παρουσία του Γ. Τράγκα ως σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ο Τράγκας, παρ’ότι έχει κάποιες συμπάθειες και φανατικούς ακροατές, είναι φθαρμένο δημοσιογραφικό… πρόσωπο και περισσότερο απωθεί παρά προσελκύει καινούργιους τηλεθεατές.
Επί 6 χρόνια λόγω μνημονίων λέει τα ίδια και τα ίδια, δεν προσθέτει τίποτα καινούργιο στα σχόλιά του και επενδύει περισσότερο στα αντι-Γερμανικά αντανακλαστικά των ακροατών και των τηλεθεατών, παρά στην στοχευμένη κριτική του. Το γεγονός άλλωστε ότι είναι… ανοιχτός σε πολλά ζητήματα δεν του δίνει τη δυνατότητα να ασκεί κριτική απευθείας στους πρωθυπουργούς και τις κυβερνήσεις αλλά μόνο στη Μέρκελ και τον Σόιμπλε. 

Χθες ο Χατζηνικολάου κέρδισε και πάλι πολύ καθαρά την πρώτη θέση στα δελτία ειδήσεων των 7.00, κυρίως γιατί είχε καλή θεματολογία, είχε την συνέντευξη της ημέρας με τον Ε. Τσακαλώτο και διευκολύνθηκε από την παρουσία του Τράγκα, ο οποίος σε ένα διαφορετικό δελτίο, σχολίαζε την ίδια θεματολογία που ο Χατζηνικολάου δεν έχει αντίπαλο. 

Το πολιτικό ρεπορτάζ. Το δελτίο του ΑΝΤ1 χθες έκανε 23,7% μέσο όρο τηλεθέασης. Δεύτερο το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ με 17,5%. Το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη στις 8.00 συγκέντρωσε 13,8% και το δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα συγκέντρωσε 12,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: