ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άμα εσύ δεν καταλαβαίνεις θα έχεις τους διοικούντες που σου αξίζουν

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Άμα εσύ δεν καταλαβαίνεις θα έχεις τους διοικούντες που σου αξίζουν

Η κριτική των περισσότερων ΜΜΕ στις τράπεζες και στις διοικήσεις τους για τις εγκληματικές για όλους εμάς επιλογές τους ήταν  για δεκαετίες  παντελώς ανύπαρκτη. Ο ΔΟΛ υμνούσε τις τράπεζες και εκθείαζε συστηματικά τις επιλογές των διοικήσεων τους. Ο λόγος απλός.
Τα δάνεια που έπαιρνε χωρίς εγγυήσεις και δεν τα αποπλήρωνε την ίδια στιγμή που οι τράπεζες έβγαζαν για μερικά ευρώ το σπίτι κανενός μεροκαματιάρη σε πλειστηριασμό. Η ΝΔ σήμερα στη Βουλή δεν είχε κουβέντα να πει για τα ΜΜΕ και τις δανειοδοτήσεις τους. Η ΝΔ δεν έχει σε καμιά περίπτωση αντιληφθεί πως η δική της σιωπή στα ζητήματα διαπλοκής την κρατάει καθηλωμένη σε ποσοστά κάτω του 30% ενώ ο τόπος βουλιάζει.

Η ανικανότητα της αριστερής κυβέρνησης επισκιάζεται από ηγεσίες της ΝΔ που δεν έχουν το θάρρος να παραδεχθούν τα λάθη των προηγούμενων ηγεσιών και ακόμα χειρότερα πάμε σε ηγεσίες που έχουν περισσότερες γκρίζες ζώνες σε θέματα που αφορούν την διαπλοκή.

Όταν στις εσωκομματικές της ΝΔ τονίζαμε πως δεν πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος του κόμματος κάποιος που είχε ανοικτά μέτωπα με Siemens και κυρίως με δάνεια για επιχειρήσεις της οικογένειάς του που καθυστερούσαν να αποπληρωθούν για δεκαετίες.

Όλα αυτά τα εκμεταλλεύεται ο Αλέξης Τσίπρας και καλύπτει την δική του ανικανότητα να μας βγάλει από τον φαύλο κύκλο της οικονομικής κρίσης.

Είμαστε πολύ προβληματισμένοι με όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και φοβόμαστε πως κάθε χρονιά από εδώ και πέρα θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Οι λύσεις δεν μπορούν να περιμένουν και ο λαός χάνοντας την υπομονή του και ημιθανής θα πηγαίνει από λάθος σε λάθος.

Ακόμα και η δική μας συνέχεια τίθεται εν αμφιβόλω αφού εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να σπαταλάμε τις ώρες μας για να σας γράφουμε αλήθειες που δεν θέλετε να ακούσετε ή να δεχθείτε.

Η δική μας επιβίωση είναι πιο σημαντική από τα μπράβο σας. Άλλωστε με τις επιλογές σας μας έχετε για ολόκληρες  δεκαετίες απογοητεύσει πλήρως.

Όταν ένας λαός επιλέγει για βουλευτές του αυτούς που παρακολουθώ τώρα στη Βουλή στην συζήτηση για τις δανειοδοτήσεις κομμάτων και των ΜΜΕ δεν έχεις και πολλά να πεις.


Για όλους εσάς που επί δεκαετίες κρατάγατε τα λάβαρα των κομμάτων που μας έφεραν στον γκρεμό , για όλους εσάς που περιμένετε πως θα σωθούμε από τον Αλέξη Τσίπρα , αλλά ακόμα περισσότερο για να εξασφαλίσουμε την δική μας υγεία ,θα κόψουμε τις πολλές πολιτικές κουβέντες μέσα από εδώ, καθώς και τις καταγγελίες και αναρτήσεις ιδεολογικού προσανατολισμού.

Θα συνεχίσουμε βέβαια τις καταγγελίες μας που αφορούν την κακοδιαχείρηση των δικών μας χρημάτων. Όχι πως έχουμε ελπίδες πως αντιλαμβάνεστε αυτά που γράφουμε αλλά έτσι για να εξακολουθούμε να επιτελούμε το λειτούργημα που επιλέξαμε πριν δυο δεκαετίες να ασκήσουμε.

Αντιπολίτευση θα κάνουν αυτοί που εσείς έχετε επιλέξει. Την "αλήθεια" θα σας την λένε όσοι εσείς ψηφίσατε. Εμείς απλώς θα παρακολουθούμε την δική σας καταστροφή που είναι δυστυχώς και δική μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: