ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πονάει ο Ιντέγε, προβληματισμός με Ελιουνούσι-Μποτία

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Πονάει ο Ιντέγε, προβληματισμός με Ελιουνούσι-Μποτία



Τρεις είναι πλέον οι… «πονοκέφαλοι» του Πάουλο Μπέντο εν όψει Οσμανλίσπορ. Μειωμένες αισθητά οι πιθανότητες για τον Ιντέγε, ίωση ο Μποτία. Προβληματισμός και για Ελιουνούσι.
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει focus στην αναμέτρηση της Πέμπτης (16/02) με την Οσμανλίσπορ και ο Πάουλο Μπέντο αντί να βλέπει τα προβλήματα να αυξάνονται αντί να μειώνονται. Ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος χτύπησε στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΛ, πήρε στου Ρέντη με δεμένο το χέρι την Δευτέρα, θέλει πολύ να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά συνεχίζει να πονά στην ωμοπλάτη και όσο περνάνε οι ώρες και δεν σημειώνεται βελτίωση, λιγοστεύουν και οι πιθανότητες να αγωνιστεί. Το πιο πιθανό σενάριο στην παρούσα φάση είναι να μην αγωνιστεί ο Νιγηριανός κόντρα στους Τούρκους.

Από την άλλη έχει το μυαλό του και στους Ταρίκ Ελιούνουσι και Αλμπέρτο Μποτία ο Πορτογάλος τεχνικός. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα αγωνιστεί ο Νορβηγός την Πέμπτη, καθώς αναμενόταν να πάρει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, αλλά αυτό δεν συνέβη επειδή δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις και τα πάντα είναι ανοιχτά και θα κριθεί σήμερα το αν θα αγωνιστεί κόντρα στην Οσμανλίσπορ.

Παράλληλα, ο Ισπανός στόπερ έχει ανεβάσει πυρετό και τη Δευτέρα ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την κατάστασή του, αλλά επειδή απομένουν λίγες ημέρες μέχρι το ματς, καλύτερα να μην ειπωθεί… μεγάλη κουβέντα.

Το βλέμμα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει ο Μάνουελ Ντα Κόστα, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την Πέμπτη λόγω καρτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: