ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιατί δεν πληρώνουν οι επιχειρήσεις της πόλης μας για την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων;

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί δεν πληρώνουν οι επιχειρήσεις της πόλης μας για την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων;


Κάνοντας κλικ πάνω στη παραπάνω εικόνα βλέπετε πως ο δήμος έχει στον προϋπολογισμό του υπολογίσει έσοδα της τάξεως των 35.000 ευρώ από κατάληψη κοινόχρηστων χώρων από τραπεζοκαθίσματα και εμπορεύματα.
Από αυτά έχει εισπράξει μόλις 460 ευρώ! Το φαινόμενο επαναλαμβάνεται εδώ και χρόνια. Επομένως ποια η χρησιμότητα του να βάζουμε στον προϋπολογισμό υποτιθέμενα έσοδα αφού δεν τα εισπράττουμε; Από περίπτερα πάλι όπως βλέπετε έχουν προβλεφθεί 30.000 ευρώ και δεν έχει εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ. Μας δουλεύετε κανονικά μάλλον. Φανταζόμαστε πως λόγο της οικονομικής κρίσης δεν θέλετε να επιβαρύνετε τις επιχειρήσεις της πόλης μας αλλά γιατί βάζετε στους κωδικούς αυτούς χρήματα που δεν κυνηγάτε για να εισπράξετε; Και μην μας λέτε πάλι για τις προηγούμενες διοικήσεις αυτές τις καταδίκασε ο λαός με την ψήφο του σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Για τα δικά σας λέμε τώρα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: