ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μα για όλα φταίνε οι κακοί δανειστές μας αφού δεν μας δανείζουν περισσότερα για να χαλάμε και περισσότερα

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Μα για όλα φταίνε οι κακοί δανειστές μας αφού δεν μας δανείζουν περισσότερα για να χαλάμε και περισσότερα


Κάντε κλικ εδώ διαβάστε τον ταμειακό απολογισμό εσόδων και εξόδων του δήμου μας και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο κάντε τις ανάλογες ερωτήσεις προς την νυν δημοτική αρχή. Αντί να κατηγορείτε εμάς που κάνουμε δημοσιογραφικό έλεγχο φανείτε επιτέλους αντάξιοι της ψήφου που σας έδωσαν οι συνδημότες μας το 2014. Άλλωστε εσείς μπλέξαμε με την πολιτική και τα κοινά ας επιτελέσετε το καθήκον σας. Εάν οι θέσεις των δημοτικών συμβούλων ήταν έμμισθες τα πράγματα θα ήταν καλύτερα βέβαια.
Πολλοί λογιστές θα έμπαιναν στον πειρασμό να αφήσουν τον ιδιωτικό τομέα που βουλιάζει και θα αναζητούσαν στο δημόσιο την τύχη τους. Τότε θα διάβαζαν με προσοχή και το τελευταίο κόμμα από τους απίστευτους προϋπολογισμούς που παρουσιάζει η εκάστοτε δημοτική αρχή και το δικό μας έργο θα διευκολύνονταν περισσότερο.

Ευτυχώς που σε διπλανό μας δήμο οι λογιστές έχουν το μικρόβιο της πολιτικής και μας βοηθάνε να εντοπίσουμε πράγματα που έχουν το δικαίωμα να τα γνωρίζουν οι δημότες μας. Και κάτι τελευταίο τα έσοδα από τα τραπεζοκαθίσματα είναι απλώς για να συμπληρώνουν το αντίστοιχο κουτάκι ή θα εισπραχθούν κάποια στιγμή;

Ερώτηση προς τις ενορίες της πόλης μας. Παίρνετε επιχορήγηση από τον δήμο για την φιλανθρωπική σας δράση;



50.000 ευρώ θα μοιραστούν; στις ενορίες μας για την φιλανθρωπική τους δράση και τα συσσίτια. Ας απαντήσουν οι ενορίες εάν παίρνουν αυτά τα χρήματα ή εάν πρόκειται περί ενός "λάθους". Τελικά όλοι ασκούν  "πολιτική" με τα λεφτά του κράτους σε αυτή την χώρα. Σοβιετία τι άλλο να πούμε. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: