ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημήτρης Παρράς: "Όλοι χωρούν κάτω από την ίδια στέγη"

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Δημήτρης Παρράς: "Όλοι χωρούν κάτω από την ίδια στέγη"

Μήνυμα ενότητας απευθύνει για ακόμη μια φορά και μέσου του ιστολογίου μας ο ενεργός συνδημότης  μας Δημήτρης Παρράς. Αναλυτικά η νέα δήλωσή του έχει ως εξής: 

"Τελικά, αποδείχτηκε πως η βασιλόπιτα της Δημοτικής ΤΟ  της ΝΔ Ηλιούπολης, τους χώρεσε όλους κάτω απ την ίδια στέγη. Περίτρανα αποδείχτηκε πως ο πολιτικός πολιτισμός ανάμεσα σε συναγωνιστές είναι ουσιαστικός γιατί όλοι ξεκινάνε απ την ίδια ιδεολογική βάση. Όσο και να διαφωνούν στο θέμα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που ενωτικά μπορεί να διεκδικήσει το Μάιο του 2019 το δημαρχιακό θώκο, απέδειξαν ότι μπορούν να συνυπάρχουν. Επανέρχομαι λοιπόν με μια πρόταση. 


Να κατεβάσουν ταμπέλες, Να συνασπισθούν στο δημοτικό συμβούλιο, να επιλέξουν έναν  αρχηγό που θα οδηγήσει την παράταξη της κεντροδεξιάς σε συνέδριο κι εκεί, όταν η Νέα Δημοκρατία, ξεκινήσει τις διαδικασίες, να αναδειχτεί το πρόσωπο που θα επαναλάβει την επιτυχία του 2006. Άλλωστε για πρώτη φορά στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ακούστηκαν από συμβούλους της δικής μας ιδεολογικής παράταξης λέξεις "απαγορευμένες", όπως ΣΔΙΤ(σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) , όπως φιλελεύθερη ιδεολογία. 


Τελικά όλοι μπορούμε να συνυπάρξουμε κάτω απ τη στέγη της κεντροδεξιάς, τώρα που ο σύντροφος Βασίλης ανοίγεται και αγκαλιάζει πρώην συντρόφους. Τώρα που ο Νίκος Φίλης  "αγκαλιάζει" με τις γνωστές δηλώσεις του τη Φώφη Γεννηματά κοκ. Πάρτε το χαμπάρι μόνο ενωμένοι απαλλασσόμεθα  απα την ιδεολογική σύγχυση του κουμμουνιστοσπουδαγμένου Βασίλη που επιβάλλει για να "αλιεύει"  αγαθοβιόληδες δεξιούς προκειμένου να ενισχύσει το κομματικό του προφίλ σε ένα ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: