ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπεράνω των Νόμων οι Δήμαρχοι σύμφωνα με τους δημοτικούς μας συμβούλους

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Υπεράνω των Νόμων οι Δήμαρχοι σύμφωνα με τους δημοτικούς μας συμβούλους

Την ομόφωνη αυτή απόφαση πήραν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι. Να θυμίσουμε πως ο κομμουνιστής δήμαρχος Πάτρας είχε αρνηθεί να παραχωρήσει χώρο για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής προεκλογικά το 2015. Βέβαια σε όλα τα άλλα κόμματα , τα συνδικάτα, αλλά και τους αντιεξουσιαστές παρέδωσε πολλές φορές χώρους για τις εκδηλώσεις τους.
Πήρε μάλιστα και απόφαση το δημοτικό συμβούλιο με το συλλογιστικό πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα αλλά εγκληματική οργάνωση. Αύριο το δικαστήριο θα αποφασίσει εάν ένας δήμαρχος (είναι ο ίδιος που αρνήθηκε στοιχεία στην κεντρική διοίκηση για τους υπαλλήλους του δήμου του όπως και τόσοι άλλοι που έμειναν ατιμώρητοι) έχει την δυνατότητα να κάνει διακρίσεις ανάλογα με τις πολιτικές του πεποιθήσεις.



Η Ελληνική Δικαιοσύνη ή θα σώσει την τιμή της αστικής μας δημοκρατίας ή θα μας πάει στα τάρταρα! Πάντως είμαστε σίγουροι πως πολλοί από τους δημοτικούς μας συμβούλους δεν ξέρουν καν το λόγο για τον οποίο παραπέμπεται ο εν λόγω δήμαρχος στην δικαιοσύνη.


Η ομόφωνη αυτή απόφαση δείχνει πόσο σέβονται την δικαιοσύνη οι δημοτικοί μας σύμβουλοι και πως δήθεν προσπαθούν να προστατέψουν την δημοκρατία μας από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής από τον κομμουνιστή δήμαρχο βέβαια ποιος θα μας προστατέψει; Ελπίζουμε να το κάνει  αύριο η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ζητάνε να πάρει η κυβέρνηση τις πρωτοβουλίες εκείνες ώστε να μην εκληφθεί ως παράβαση καθήκοντος η απόφαση ενός Δημάρχου να παραχωρεί τους δημοτικούς χώρους σε όποιους γουστάρει.

Δηλαδή να παραχωρούνται οι χώροι στο ΚΚΕ που πιστεύει στην κατάλυση της αστικής μας δημοκρατίας και όχι στην Χρυσή Αυγή.

Ποια η διαφορά κόκκινου και μαύρου φασισμού μπορεί να μας εξηγήσουν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι που ψήφισαν το εν λόγω ψήφισμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: