Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Τι να σχολιάσουμε εμείς διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΧΑΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 70.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 
Αυτές είναι οι δαπάνες για το 2016 του δήμου μας. Εμείς δεν θα σχολιάσουμε τίποτα απολύτως. Κάθε δημότης μπορεί να κρίνει μόνος του εάν το "μαγαζί" μπορεί να προχωρήσει με αυτές τις δαπάνες και με δεδομένο πως τα έσοδα κάθε χρόνο θα μειώνονται από την κρατική επιχορήγηση. Πληρώστε φόρους για να συντηρείτε τους δημοσίους υπαλλήλους μας. Οι δυο πρώτοι στην σειρά κωδικοί 60 και 61 είναι όλη η ουσία. Σύνολο πληρωθέντων δαπανών 24.752.621,74Για όσους μπαίνουν στο διαύγεια  να τονίσουμε πως οι υπερωρίες στο δήμο μας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Το οκτάωρο δεν επαρκεί για να αντιμετωπίσουν τις "αυξημένες" ανάγκες μας.
Βλέπετε η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει ολόκληρες στρατιές ανέργων και η κοινωνική πολιτική είναι πάντα στο επίκεντρο μια σοσιαλιστικής διοίκησης.

Οι ανάλγητοι φιλελεύθεροι όπως εγώ δεν είναι δυνατόν να αντιληφθούν το μέγεθος της εργασίας που έχουν καθημερινά οι υπάλληλοί μας. Για τον λόγο αυτό και είμαστε και η μοναδική φωνή στο διαδίκτυο που αναρτούμε κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό για όλους τους υπόλοιπους συνδημότες μας. Τελικά λεφτά υπάρχουν αλλά τα διαχειρίζεται ο δημόσιος τομέας. Λέτε για αυτό να μην λέει να φανεί πουθενά η ανάπτυξη;


Ήδη πάντως με όλη αυτή την διαχείριση είμαστε μέσα κάνα 1,5 εκ ευρώ. Αλλά άμα έχεις παραλάβει χρέη 14.000.000 ευρώ και πέντε να παραδώσεις φεύγοντας (που λέει ο λόγος γιατί πάμε για συν τέσσερα) επιτυχία θα είναι.

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε και εσείς να δείτε τα έσοδα και τα έξοδα του δήμου εάν και δεν είναι οριστικά όπως θα διαβάσετε και εσείς

Αμοιβές και έξοδα προσωπικού πάνω από 7 εκ ευρώ + αμοιβές αιρετών και τρίτων πάνω από 1 εκ ευρώ.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :