ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Καμμένος τα έβαλε με τον Μαρινάκη χτυπώντας τον φίλο του Κουρτάκη

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ο Καμμένος τα έβαλε με τον Μαρινάκη χτυπώντας τον φίλο του Κουρτάκη

Ξεφτίλισε τον "ιδιοκτήτη" των Παραπολιτικών κ. Κουρτάκη στην σημερινή του ομιλία ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ κ. Πάνος Καμμένος στη Βουλή.  Όσο γραφικός και ψεκασμένος και εάν είναι ο συγκεκριμένος πολιτικός , όσο αντιπαθής και εάν μας είναι, όταν φέρνει στοιχεία κατά της διαπλοκής στη Βουλή εμείς τον ακούμε και τα ελέγχουμε. 


Οι επιθέσεις του στη ΝΔ για τις επιλογές της τύπου υιού Ψυχάρη επί Σαμαρά τον καθιστούν συμπαθή στα μάτια πολλών νεοδημοκρατών. Το πρόβλημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πως κάθε φορά που αλλάζει και αρχηγό αλλάζουν και οι ιδεολογικές της τοποθετήσεις. Μία πάει προς το κέντρο, μία προς τα δεξιά και παλιότερα συναγωνίζονταν στο πως θα εκφράσει και αυτή αριστερές αντιλήψεις για να γίνει αρεστή σε μια κοινωνία που η ίδια διαμόρφωσε στο να πιστεύει τα παραμύθια της αριστεράς. 


Κάθε κουβέντα του Πάνου Καμμένου με τους θεατρινισμούς και φυσικά τις ψεκασμένες αντιλήψεις του φέρνει δεξιούς ψήφους σε ένα κόμμα που παλεύει να μπει στην επόμενη Βουλή όποτε και εάν γίνουν εκλογές. Η ανικανότητα της ηγεσίας της ΝΔ να συγκρατήσει τους δεξιούς ψηφοφόρους της ίσως την οδηγήσει εκ νέου στην απώλεια αυτοδυναμίας στις προσεχείς εκλογές. Τότε θα αναγκαστεί εκ νέου να συνεργαστεί με όσους επί δεκαετίες πολέμησαν κάθε τι φιλελεύθερο και δημοκρατικό. Γιατί το ΠΑ.ΣΟ.Κ υπήρξε για δεκαετίες η κακή επιρροή όλων των μετέπειτα κυβερνήσεων από το 1981 και μετά. Σήμερα πληρώνουμε τα λάθη και τις παραλείψεις όλου του πολιτικού μας συστήματος που επί δεκαετίες μας τάιζαν σανό και εξακολουθούν να μας ταΐζουν.


Η δική μας παρουσία σε ένα τέτοιο νοσηρό περιβάλλον απλώς επιβεβαιώνει τον κανόνα πως τα ΜΜΕ παίζουν τον δικό τους ρόλο στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Εμείς που δεν έχουμε οικονομικές εξαρτήσεις από κανένα πολιτικό κόμμα ή επιχειρηματία μπορούμε ελεύθερα να γράφουμε ό,τι εμείς θεωρούμε σωστό. 


Αυτό δεν μας κάνει βέβαια αντικειμενικούς γιατί έχουμε την δική μας θεώρηση των πραγμάτων μας κάνει όμως τίμιους απέναντι σε όλους εσάς τους λίγους ή πολλούς που μας διαβάζετε. 


Τις επόμενες μέρες και όσο εμείς εδώ θα σας παρουσιάζουμε στοιχεία για την διαπλοκή στην χώρα μας και πάλι θα γίνουμε "κακοί" με όσους μας έχουν κατατάξει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Εμείς φερέφωνα κανενός δεν είμαστε αφού ουδείς μας πληρώνει για να γράφουμε κάτι και να αποκρύπτουμε κάτι άλλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: