ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εκδήλωση για την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση για την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας

Εκδήλωση για την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας
Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center (ENHC).
Η ημερίδα, με θέμα «Σακχαρώδης διαβήτης: μας αφορά όλους», θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, από τις 11 π.μ. ως τη 1 μ.μ. στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15, ισόγειο). Θα μιλήσουν οι ακόλουθοι:

α) Γεώργιος Κουκούλης, Ενδοκρινολόγος, Διευθυντής του Κέντρου Μεταβολισμού και Διαβήτη του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με θέμα τον Προδιαβήτη

β) Παναγιώτης Τσαπόγας, Παθολόγος με εξειδίκευση στο διαβήτη, Αναπληρωτής διευθυντής του Κέντρου Μεταβολισμού και Διαβήτη του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με θέμα «Πρόληψη των διαβητικών επιπλοκών»

γ) Ελένη Πέτσιου, Παθολόγος με εξειδίκευση στο διαβήτη, Επιμελήτρια Α’ Παθολογικής Κλινικής, Κέντρου Μεταβολισμού και Διαβήτη με θέμα «Πρόληψη του διαβήτη κύησης»

Σε όσους δημότες παρακολουθήσουν την ημερίδα θα γίνουν μετρήσεις σακχάρου αίματος με μετρητή. Στους 50 πρώτους που θα εξετασθούν και που η μέτρηση σακχάρου τους είναι άνω των φυσιολογικών τιμών, θα προσφερθεί δωρεάν το κατωτέρω πακέτο αιματολογικών εξετάσεων στις εγκαταστάσεις του ENHC:

-Γενική αίματος
-Γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη
-Ολική χοληστερόλη
-HDL
-LDL
-Τριγλυκερίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια: