ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΝΠΔΔ οι σχολικές επιτροπές του δήμου μας αποφασίζουν μειώσεις ενοικίων σε σχολικά μας συγκροτήματα

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΝΠΔΔ οι σχολικές επιτροπές του δήμου μας αποφασίζουν μειώσεις ενοικίων σε σχολικά μας συγκροτήματα


Για να μην σας πουλάνε σανό , οι σχολικές επιτροπές του δήμου μας είναι νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου επομένως βαρύνουν με δαπάνες τον προϋπολογισμό του δήμου μας. Φυσικά ο Πρόεδρός τους πληρώνετε και τα μέλη  τους έχουν αποζημίωση (πληρώνονται δηλαδή κάτι ψιλά) για τις συνεδριάσεις τους.
Το χειρότερο βέβαια είναι πως ασκούν πολιτική εις βάρος των εσόδων του δήμου! Γιατί όταν αποφασίζεις μείωση ενοικίων για τα κυλικεία σχολείων αυτό που πετυχαίνεις είναι  να γίνεις καλός με τον ιδιώτη που το εκμισθώνει και φυσικά να μπαίνουν λιγότερα χρήματα στα ταμεία του δήμου.

Αυτές λοιπόν οι επιτροπές  δεν είναι απλώς για να υπάρχουν αλλά με τις αποφάσεις τους ασκούν πολιτική σε συγκεκριμένα θέματα που  αφορούν όλους μας.

Θα επανέλθουμε γιατί έχουμε  καταγγελία από ιδιώτη για χαριστική  μείωση ενοικίου σε ιδιώτη εκμισθωτή σε συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα του δήμου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: