ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεκάδες τα μηνύματα που δεχθήκαμε μετά την ανάρτηση για την κοπή της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης "Νέα Δημοτική Κίνηση" του Γιάννη Αναγνώστου

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Δεκάδες τα μηνύματα που δεχθήκαμε μετά την ανάρτηση για την κοπή της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης "Νέα Δημοτική Κίνηση" του Γιάννη Αναγνώστου

Δεκάδες ήταν τα mail που δέχθηκε το ιστολόγιό μας μετά την χθεσινή μας δημοσίευση που αφορούσε την κοπή της βασιλόπιτας από την παράταξη του Γιάννη Αναγνώστου.
Μηνύματα τα οποία κατά βάση μας κατηγορούσαν για την στάση μας στις δημοτικές εκλογές του 2014 όταν και είχαμε στηρίξει την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Καταλαβαίνουμε την αγάπη τους προς τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου αλλά όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν κρίναμε πως η επιλογή του κόμματος της ΝΔ (Τάσος Ευσταθίου) ήταν για εμάς μονόδρομος δεδομένου πως η διοίκηση του κ. Γιάννη Αναγνώστου είχε κριθεί από τους δημότες μας και στις εκλογές του 2010.


Σίγουρα εμείς δεν κρίναμε το αποτέλεσμα των εκλογών , και σίγουρα είμαστε συνεπείς προς τους αναγνώστες μας αφού ξεκάθαρα γράφαμε και τότε ανεξάρτητα από την δική μας προτίμηση πως το απόλυτο φαβορί ήταν ο κ. Βασίλης Βαλασόπουλος.

Μέχρι τις εκλογές του 2019 δεν ξέρουμε εάν θα ζούμε (με αυτά που τραβάμε τα επτά τελευταία έτη) άρα δεν μπορούμε να σας  υποσχεθούμε πως θα στηρίξουμε τον Γιάννη Αναγνώστου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως εάν θέλουμε να κερδίσει κάποια  δημοτική παράταξη από αυτές που θεωρούμε δεξιές ή κεντροδεξιές στις εκλογές αυτές θα πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Όσο για το σκάνδαλο κακοδιαχείρησης της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ περιμένουμε και εμείς το πόρισμα και φυσικά θα αποκαταστήσουμε εάν έχουμε θίξει τους εμπλεκόμενους.

Κακοδιαχείριση για εμάς υπήρχε και έχουμε τονίσει δεκάδες φορές πως ο Γιάννης Αναγνώστου βγήκε ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ από το δήμο.

Επομένως όσο και να θέλετε να μας παρουσιάσετε ως κρυφοπασόκους και Βαλασοπουλικούς δεν μας αγγίζουν αυτές οι κατηγορίες.

Παραμένουμε βέβαια δημοσιογράφοι και επομένως δεν δικαιούμαστε να μην βλέπουμε πως πλέον ο δήμος χρωστάει λιγότερα.

Το γεγονός πως δεν έχετε πει ΔΗΜΟΣΙΑ πόσα χρέη παραλάβατε από την διοίκηση Θεόδωρου Γεωργάκη δεν μας αφορά.

Εσείς μπορεί να θέλετε να τα έχετε καλά με όλους και εμείς μπορούμε να επιμένουμε να μην τα έχουμε με κανέναν.

Άλλωστε έχουμε γενικότερα μια διαφορετική θεώρηση για το ποιος φταίει που φτάσαμε έως εδώ.

Εάν με τις ενέργειές μας υπηρετούμε την αριστερά δεν πρόκειται ποτέ να δούμε άσπρη μέρα ακόμα και εάν διοικούμε εμείς.

Για εμάς είναι βασικό οι δημοτικές παρατάξεις να έχουν ιδεολογική συνοχή.

Εμείς εδώ θα γράφουμε όσα εμείς θεωρούμε σωστά και εσείς μπορείτε να μας κρίνετε και να μας κατακρίνετε ελεύθερα.

Ευχόμαστε στην "Νέα Δημοτική Κίνηση" να αποτελέσει τον βασικό κορμό της συνένωσης των κεντροδεξιών της πόλης μας.

Τώρα για τον επικεφαλή δεν ξέρω ειλικρινά πλέον ρίξτε κλήρο (εάν δεν είναι και το πλέον σύνηθες σε τέτοιες περιπτώσεις) αρκεί να κατέβει ενιαία η κεντροδεξιά στις εκλογές  για να έχει ελπίδες επικράτησης.

Το εάν είμαστε φασίστες ή όχι (γιατί είχαμε και τέτοια μηνύματα) το κρίνουν οι δημότες μας.

Αντικομμουνιστές είμαστε σίγουρα γιατί για εμάς ο φασισμός έχει και μαύρο και κόκκινο χρώμα.

Στηρίξετε τον επικεφαλή σας, αφού τον πιστεύετε και κάντε αντιπολίτευση στους αντιπάλους μας και όχι στο μοναδικό ιστολόγιο που έχει δεξιά οπτική σε αυτή την πόλη.

Τι είπατε υπάρχουν και άλλα; Εμείς δεν έχουμε δει κανέναν δημοσιογράφο ή αρθρογράφο σε αυτά να γράφει πως είναι δεξιός και πως είναι υπερήφανος για αυτό.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Marini den eisai fasistas, malakas eisai!!! voudi apelekyto