ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Νίκος Παππάς στην πόλη μας ΤΖΑΜΠΑ μάγκας στο δημοτικό μας αναψυκτήριο

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ο Νίκος Παππάς στην πόλη μας ΤΖΑΜΠΑ μάγκας στο δημοτικό μας αναψυκτήριο

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ
Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής , Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης θα έχουν στις 8 Φεβρουαρίου οι δημότες μας.



Στις 8 το βράδυ στο δημοτικό αναψυκτήριο που φέρει το ονοματεπώνυμο του πρώην κομμουνιστή δημάρχου μας ,θα μας μιλήσει όχι για τους εξωγήινους και την ΝΑΣΑ που ετοιμάζει αλλά για την διαπλοκή! Οι δημότες που θα έχουν την "τύχη"  να παρακολουθήσουν την διάλεξή του θα αντιληφθούν πως είναι να χτυπάς την διαπλοκή και να μην σε αφήνει η άδικη Ελληνική Δικαιοσύνη με τις αποφάσεις της να τα καταφέρεις. Δεν κατάφερε ο κ. Παππάς να χρίσει υπερθεματιστές ,και νέους καναλάρχες τους κύριους Μαρινάκη, Σαββίδη και Καλογρίτσα. Κατάφερε όμως να κλείσει παραδοσιακά ΜΜΕ που διαπλέκονταν με την εκάστοτε εξουσία. Έτσι το MEGA και ο ΔΟΛ έκλεισαν και έμειναν οι Κουρήδες, το "Χωνί" και τα παρτάλια της "Αυγής" που πουλάει μόλις 1000 φύλλα την ημέρα.

Την ημερίδα διοργανώνουν οι νεοκομμουνιστές της πόλης μας και φυσικά ο χώρος παραχωρήθηκε εντελώς δωρεάν από τον δήμαρχο της πόλης μας κ. Βαλασόπουλο και την νυν δημοτική διοίκηση.

Και οι προηγούμενες διοικήσεις αυτά έκαναν για αυτό και παρέδωσαν χρέος 14.000.000 ευρώ στην νυν διοίκηση.

Θα μου πείτε ολόκληρος Υπουργός θα έρθει και θα τον βάλουμε να πληρώσει; Εδώ τις δομές του δήμου όλοι τζάμπα τις χρησημοποιούν έτσι και αλλιώς.


Τον λογαριασμό στο τέλος τον πληρώνουμε όλοι εμείς μέσα από τα δημοτικά τέλη. Βλέπετε οι δομές δεν έχουν τα έσοδα που χρειάζεται για να λειτουργήσει ο δήμος μας. Μα πως να έχουν αφού τις παραχωρείτε χωρίς τίμημα λες και είναι δική σας περιουσία;

Τα γίδια της πόλης μας που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ θα γεμίσουν την ειδική αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού αναψυκτηρίου της Ηλιούπολης.

Σίγουρα θα παραστούν και όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών μας παρατάξεων. Εδώ σου λέει έρχεται ο Υπουργός της κυβέρνησης στην πόλη μας να μην πάμε για δημόσιες σχέσεις.

Μια και θα κάνει διάλεξη για την διαπλοκή καλό θα ήταν να γνωρίζει πως η πόλη μας την στηρίζει εδώ και δεκαετίες.

Διαδημοτική ομερτά και όλοι οι καλοί και οι υπάκουοι βρίσκουν την θέση τους.

Εάν θα έχουμε εκεί δικό μας. Μα είναι δυνατόν ,παντού έχουμε "ρουφιάνους" , θα σας ενημερώσουμε λοιπόν εάν βγάλει είδηση η εδώ επίσκεψή του όσον αφορά τις δικές του προτιμήσεις για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές του 2019.

Άμα κατέβει ο ίδιος θα βγει σίγουρα. Νέος, ωραίος , έξυπνος και αριστερός με σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία.

Το τέλειο πακέτο για να κοντραριστεί με τον Βαλασόπουλο που σπούδασε στην ΕΣΣΔ. Η σχολή του Νίκου Παππά άλλωστε δεν χάνει. Έχει κερδίσει κατά κράτος τους πάντες. Έβαλε ολόκληρο Μαρινάκη να μείνει 50 και πλέον ώρες κλεισμένος στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνιών για να πάρει την πολυπόθητη άδεια και θα του κουνηθεί ο Βαλασόπουλος;

Νίκο σκέψου το, άλλωστε η κυβερνητική σου θητεία θα έχει λήξει μέχρι τότε.  Βέβαια από υπουργός- δήμαρχος δεν ακούγεται ωραία, αλλά οι αριστεροί δεν έχουν τέτοια κολλήματα.

Καμιά φορά βλέπουμε πόσο δίκιο έχει ο Σταύρος όταν μας λέει πως με τέτοια μυαλά που έχουμε δεν θα πάμε μπροστά. Το αντιλαμβανόμαστε αλλά μας έβαλε το μικρόβιο και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ο καθένας κάνει τις επιλογές εκείνες που του επιτρέπει η συνείδησή του.

Θ.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια: