ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η απάντηση του Γιώργου Χατζηδάκη στην Νέα Δημοτική Κίνηση και τον Γιάννη Αναγνώστου

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Η απάντηση του Γιώργου Χατζηδάκη στην Νέα Δημοτική Κίνηση και τον Γιάννη Αναγνώστου

"Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει κανέναν".
Κύριε Μαρίνη 

Η προ ημερών φιλοξενία των θέσεών μου στην ιστοσελίδα σας δεν περίμενα ποτέ πως θα ερέθιζε τόσο πολύ ορισμένους που θα τους έκανε μάλιστα Μεγαλοβδομαδιάτικα να βγουν από τα λαγούμια τους. Αντιλαμβάνομαι όμως πλήρως την αγωνιώδη προσπάθεια του κ. Αναγνώστου να “υπερασπιστεί” τα έργα και τις ημέρες της χαμένης τετραετίας του για το Δήμο Ηλιούπολης βαφτίζοντας, μέρες που είναι, το κρέας ψάρι.


Ποντάρει στη λήθη των Δημοτών της πόλης μας επιχειρώντας να κρύψει κάτω από το χαλί τα δυσβάσταχτα χρέη των 12 εκατομμυρίων ευρώ που άφησε με το πέρας της Δημαρχίας του. 

Σφυρίζει κλέφτικα όταν του υπενθυμίζουμε πως για τις καταχρεωμένες με 2,5 εκατομμύρια ευρώ Δημοτικές Επιχειρήσεις (ΕΥΩΝΥΜΟΣ, ΔΕΚΕΗΛ, ΚΕΔΗΛ) με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου παραδόθηκαν στη δικαιοσύνη οι φάκελοι για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Και είναι η δική μας Δημοτική Αρχή που εδώ και 6 και πλέον έτη έχει καταφέρει όχι μόνο να ξεχρεώσει εξ ολοκλήρου τα οικονομικά φέσια της Δημαρχίας Αναγνώστου αλλά και να αξιοποιήσει κάθε διαθέσιμο οικονομικό πόρο προκειμένου αφενός να δημιουργήσει υψηλά ταμειακά διαθέσιμα και αφετέρου να παραδώσει έργα πνοής για την καθημερινότητα των Δημοτών της Ηλιούπολης.

Μόνο ο κ. Αναγνώστου και οι παρατρεχάμενοι του αρνούνται πεισματικά να αποδεχτούν την πραγματικότητα πως ο Δήμος Ηλιούπολης είναι σήμερα από τους πιο υγιείς οικονομικά Δήμους της χώρας. Για όλα αυτά λοιπόν σιγή ιχθύος από τον κ. Αναγνώστου.

Για το μόνο που βρήκε να ψελλίσει κάποια (σαθρά) επιχειρήματα είναι για τον εξοπλισμό της καθαριότητας που υποστηρίζει πως μας παρέδωσε όταν ολοκλήρωσε την τετραετή θητεία του. Ανατρέχοντας λοιπόν στα όσα αναφέρει πως μας παρέδωσε θα μπορούσαμε τον καλέσουμε αντί άλλης απάντησης να μας δημοσιοποιήσει τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων που υποστηρίζει πως μας παρέδωσε καθώς και να μας πληροφορήσει για το κόστος απόκτησης των οχημάτων αυτών. 

Γνωρίζει όμως πολύ καλά ο κ. Αναγνώστου πως ο απολογισμός του στον τομέα της καθαριότητας περιορίζεται στην προμήθεια ενός και μόνο απορριμματοφόρου ολόκληρη την τετραετία 2006-2010. Τα υπόλοιπα απορριμματοφόρα τα οποία επικαλείται ή δεν υπάρχουν ή δύο από αυτά είχαν παραχωρηθεί δωρεάν από το Υπουργείο Εσωτερικών στα πλαίσια του προγράμματος ανακύκλωσης σε πάνω από 150 Δήμους σε όλη τη χώρα. Ανίκανος λοιπόν να εμφανίσει το οποιοδήποτε έργο επί των ημερών του και προκειμένου να καλύψει τις οικονομικές ασχήμιες του στο Δήμο καταφεύγει σε ψεύδη και μνημονεύει με ξένα κόλλυβα. 

Ας κοιταχτεί λοιπόν στον καθρέφτη της ιστορίας ο κύριος Αναγνώστου και ας απαντήσει μόνος του στο ερώτημα που έθεσε προ ημερών σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα.. ”Τόσο εμπαθής, τόσο άσχετος, τόσο λαϊκιστής ή και τα τρία μαζί;”

Ο Ηλιουπολίτικος λαός πάντως τον έχει κρίνει οριστικά και αμετάκλητα ως ανίκανο να διοικήσει την Πόλη μας και ως επιζήμιο και επικίνδυνο για τα οικονομικά του Δήμου μας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους 

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Γιώργος Χατζηδάκης

1 σχόλιο:

Γεωργία είπε...

Μήπως πληρωνόταν και οι καταχρήσεις του πρωην δημάρχου του γεωργάκη που είχε καταχρεώσει το δημόσιο ταμείο σε άσκοπες καταχρήσεις σε άρτον και θεάματα?