ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καταγγελία δημότη: Ο Δήμος δεν μαζεύει τα μπάζα όπως γίνονταν παλιότερα - Καλό μήνα σε όλους

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Καταγγελία δημότη: Ο Δήμος δεν μαζεύει τα μπάζα όπως γίνονταν παλιότερα - Καλό μήνα σε όλους

Μια καταγγελία είχε έρθει την προηγούμενη εβδομάδα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από συνδημότη μας.
Συγκεκριμένα το "παράπονό" του ήταν πως πλέον ο δήμος μας δεν έχει προνοήσει όπως παλιότερα συνέβαινε στο να μαζεύει τα μπάζα που δημιουργούνται από μικρές εργασίες που κάνει κάποιος στο σπίτι του ή για να ακριβολογούμε στην περίπτωση του συνδημότη μας στο διαμέρισμά του.

Φώναξε λοιπόν ένα μάστορα και έβγαλε 3-4 σακούλες με μπάζα για να διορθώσει κάποιες "ατέλειες" στα υδραυλικά του που του στοίχισαν μια μικρή περιουσία όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρει στο μήνυμά του. Όταν λοιπόν τελείωσε κάλεσε στο τηλέφωνο τον Δήμο Ηλιούπολης για να μάθει ποια μέρα περνάει το σχετικό φορτηγάκι του (όπως γίνονταν παλιά) για να μαζέψει τα "σκουπίδια -μπάζα" του. Εκεί ο αρμόδιος υπάλληλος τον πληροφόρησε πως πλέον αυτό δεν συμβαίνει γιατί η χωματερή δεν δέχεται μπάζα!!!

 Επομένως ο ίδιος ήταν υποχρεωμένος να μεριμνήσει για τα μπάζα του. Να πληρώσει για να πάρει τον αρμόδιο κάδο για μερικές σακούλες; Να τα πετάξει στους κανονικούς κάδους κινδυνεύοντας να τους χαλάσει; Να τα βγάλει στο δρόμο;
Το θέμα το ψάξαμε και εμείς και δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πως ο πολίτης , ο δημότης πρέπει να πληρώσει ή εάν δεν έχει την δυνατότητα να πάρει τα μπάζα του και να πάει να τα πετάξει ο ίδιος. Το θέμα είναι όμως που;
Γιατί λείπουμε; 
Η δική μας αποχή από τα "δρώμενα" έχει να κάνει με τις αυξημένες επαγγελματικές μας υποχρεώσεις που πολύ άμεσα θα μειωθούν έτσι  ώστε οι "άσπονδοι" φίλοι μας αλλά κυρίως οι φανατικοί μας αναγνώστες οι οποίοι μας έλειψαν να μην αναγκάζονται να αναζητούν "αλλού" την δική μας παρεμβατικότητα.

Αναμένεται ιδιαίτερα "θερμό" καλοκαίρι με εξελίξεις και φυσικά με πολλές και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.
Άλλωστε είμαστε οι μοναδικοί που ασκούμε αντιπολίτευση σε μια διοίκηση που ολοκληρώνοντας την 9ετη θητεία της θα έχει να θυμάται πόσο light και γλυκανάλατη αντιπολίτευση είχε μέσα στα δημοτικά συμβούλια όπου τα πέρναγε όλα χωρίς κιχ από όσους είχαν χρέος να κινητοποιούν τους πολίτες.
Γιατί εδώ και 7 χρόνια ούτε μια κινητοποίηση δεν οργανώθηκε από τους επίδοξους "σωτήρες" της πόλης. Βλέπετε περιμένουν να πέσει η νυν διοίκηση ως "ώριμο φρούτο".

ΥΓ1:Ο κάδος της φωτογραφίας που να βρίσκεται άραγε, και πως μπορεί ο συνδημότης μας να  τον βρει;
Έτσι ώστε να πετάξει τα μπάζα του μέσα ;
Περιμένουμε την απάντηση του τομέα καθαριότητας και κυρίως περιμένουμε να υπάρχει ο κάδος της φωτογραφίας και να μπορεί ο δημότης να έχει πρόσβαση σε αυτόν όταν θέλει να πετάξει τα μπάζα του. Για τα άλλα τα πολιτικά "μπάζα" δεν θα μιλήσουμε σήμερα άλλωστε έναν καλό μήνα θέλαμε απλώς να σας πούμε.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: