ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Περίεργη καταγγελία για τους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας.- Συμβασιούχοι υπάλληλοι της καθαριότητας εμείς σας τα γράφαμε

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Περίεργη καταγγελία για τους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας.- Συμβασιούχοι υπάλληλοι της καθαριότητας εμείς σας τα γράφαμε

Περίεργες  καταστάσεις μας καταγγέλλει αναγνώστης μας ο οποίος θέλησε να γράψει σε κάποιον από τους παιδικούς σταθμούς της πόλης το παιδί του και από εκεί τον Δήμο τον παρέπεμψαν να επικοινωνήσει με γνωστό site της πόλης μας!!

Φυσικά επειδή η καταγγελία αυτή μας ήρθε ηλεκτρονικά θα ψάξουμε το θέμα όπως πάντα και θα επανέλθουμε εάν χρειαστεί.
Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι πως μέρα με την μέρα οι θέσεις που είχαμε αναπτύξει σχετικά με τα οικονομικά των δήμων δικαιώνονται αφού ήδη οι υπάλληλοι καθαριότητας που είναι συμβασιούχοι θα ταλαιπωρηθούν για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους. Όταν εμείς τα γράφαμε κάποιοι ειρωνεύονταν τώρα ας πάνε να τους πληρώσει από την τσέπη του ο εκάστοτε δήμαρχος που ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους προσέλαβε για δουλειά!
Διαβάστε σχετικά: κάνοντας κλικ εδώ

Διαβάστε και κάποιες από τις σπατάλες του Δήμου για να αντιληφθείτε καλύτερα γιατί το "τσεκούρι" από εδώ και πέρα θα πέσει βαρύ και κάθε χρόνο οι αμοιβές θα μειώνονται στους περισσότερους και θα αυξάνονται στους εκλεκτούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ που έχουν καλά πόστα.
 Πάμε λοιπόν να δούμε τι χαλάει ο δήμος για να διατηρεί ζωντανά τα "ορφανά του Στάλιν" και τους "δεξιούς" χειροκροτητές του σημερινού δημάρχου που συνεργάζονται μαζί του σε πόστα που δεν παρέχουν καμία απολύτως προσφορά στους δημότες μας.
Σπατάλη 1 
Σπατάλη 2 
Σπατάλη 3
Σπατάλη 4 
Σπατάλη 5
Σπατάλη 6

Μας απαντάνε συνέχεια από την δημοτική αρχή πως είναι απαραίτητο το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης πως είμαστε υπερβολικοί και πως η προηγούμενη διοίκηση είχε ξοδέψει πολύ περισσότερα.

Και φυσικά αυτό εμάς δεν μας αφορά εμείς άλλωστε βγάλαμε προεκλογικά και το σκάνδαλο κακοδιαχείρησης ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ , και αναμένουμε να δούμε εάν και πότε θα έχουμε κάτι από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Εμείς εδώ είμαστε απλώς δεξιοί και δεν καλύπτουμε κανέναν κλέφτη. Επομένως ό,τι ακούτε εσείς τα ίδια θα ακούνε και οι επόμενοι από εσάς. Κάντε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ γιατί χαλάτε τα δικά μας λεφτά και θα λογοδοτήσετε για αυτό όταν επιτέλους η Ηλιούπολη αποκτήσει διοίκηση που θα τιμωρεί όσους έχουν διασύρει την πόλη μας. Εμείς με αυτούς που έστησαν άγαλμα στον κομμουνιστή Δημήτρη Κιντή που μας "έμπλεξε" σε περιπέτειες με τις αρπαγές περιουσίας ιδιωτών δεν έχουμε καμία απολύτως ιδεολογική σχέση.
Άλλωστε ο λόγος που είσαστε εκλεγμένος ήδη δυο φορές δήμαρχος κ. Βαλασόπουλε είμαστε όλοι εμείς οι δεξιοί που σας  προτιμήσαμε από το να έρθουν στα πράγματα οι νεοκομμουνιστές του Κοκοτίνη.
Για εμάς όσοι συνεργάζονται με την αριστερά είναι εχθροί μας
Γι' αυτό και δεν θα μπούμε σε κανένα πειρασμό να διαπραγματευτούμε με κανέναν την στάση μας στις εκλογές του 2019.
Εμείς με τους τιμητές του Κιντή , και τους προδότες της δεξιάς δεν θέλουμε να έχουμε ουδεμία σχέση
Σ.Μ

2 σχόλια:

no είπε...

Ποιό είναι το site (4 είναι στην Ηλιούπολη - ) και το site τι ακριβώς θα κάνει; Αφού τα γράφεις όλα γραψε και αυτό και μην αφήνεις να αιωρούνται σκέψεις....

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Ελπίζω να σε κάλυψα με την επόμενη ανάρτησή μου καλή συνέχεια να έχετε