ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είμαστε εδώ για να προασπίσουμε τις αξίες του δυτικού κόσμου και να πολεμήσουμε κάθε είδους φασισμό ερυθρό, μαύρο ή θρησκευτικό

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Είμαστε εδώ για να προασπίσουμε τις αξίες του δυτικού κόσμου και να πολεμήσουμε κάθε είδους φασισμό ερυθρό, μαύρο ή θρησκευτικό

Φυσικά και αφήνουμε τα σχόλια ελεύθερα για να μας γράφετε τις απόψεις σας και κυρίως για να εκθέτουμε όσους κατά καιρούς βλέπουν σε εμάς πως δεν είμαστε σαν και τους ίδιους. Έτσι δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να σχολιάσουμε.



Ο καθένας κρίνεται για αυτά που γράφει, και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να χαρακτηρίζει ένα μέσο ως δεξιό , αριστερό , κεντρώο ή ακόμα και ακροδεξιό. Όποιος νομίζει πως οι χαρακτηρισμοί αυτοί αποτελούν κάποιο ποινικό αδίκημα μπορεί να καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να αποδείξει στους δικαστές και κυρίως στο ακροατήριο εάν πρόκειται για κάποιο κακούργημα πως ο δημοσιογράφος είχε δόλο και δεν εξέφρασε απλώς την άποψή του.
Τώρα βέβαια δεν είναι και το πλέον διαδεδομένο πράγμα στην πόλη μας η ελεύθερη διακίνηση των Ιδεών εκτός και εάν αφορούν τις γνωστές απόψεις των αριστερών που μονίμως καθυβρίζουν τον δυτικό μας κόσμο.

Τώρα σε λίγο που εξαιτίας της ισλαμικής τρομοκρατίας οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία θα αρχίσουν να ισοπεδώνουν κράτη που υποθάλπουν τους τρομοκράτες θα αρχίσουν και πάλι τις πορείες και τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης για τους δήθεν  "αθώους" που βομβαρδίζονται.

Για τους αθώους που κατασφάζονται βέβαια ούτε μία πορεία διαμαρτυρίας , ούτε μια εκδήλωση.

Βλέπετε η δική τους αλληλεγγύη φαίνεται και στην φιλοξενία προσφύγων όταν δεν φιλοξένησαν ως δήμος αλλά και ως αλληλέγγυοι στο δράμα των προσφύγων ούτε ΕΝΑΝ Σύρο πρόσφυγα στην πόλη μας. Ούτε ένα ασυνόδευτο παιδάκι θύμα τις ιμπεριαλιστικής πολιτικής που ασκούν σύμφωνα με τα σκουριασμένα κομμουνιστικά κεφάλια τους οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους (δηλαδή και εμείς ως ΝΑΤΟ) στην Μέση Ανατολή. Εμείς εδώ τους αφιερώνουμε την καλή μας θέληση να συνεργαστούμε με όλους όσους πιστεύουν στην δυτική μας δημοκρατία και φυσικά όχι με αυτούς που θέλουν να μας κάνουν ανατολή και που επιθυμούν να φορέσουν  στις γυναίκες μας μέχρι και μπούρκες!

Επειδή ετοιμάζομαι κείμενο για το μέσο που εργάζομαι για την Ισλαμιστική τρομοκρατία και τα χιλιάδες θύματα της, σας αφήνω να περάσετε ένα όμορφο υπόλοιπο Κυριακή και τα λέμε και πάλι αύριο με ένα κείμενο που θα αφορά δομή της πόλης μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: