ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μας επιβεβαιώνουν διαρκώς με τις ανοησίες που κάνουν

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Μας επιβεβαιώνουν διαρκώς με τις ανοησίες που κάνουν

Σε εκδήλωση της δημοτικής παράταξης που στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και είναι υπεύθυνη για τα δεινά που περνάμε παραβρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά".
Η εκδήλωση αφορούσε τον τομέα της Υγείας και έγινε με την παρουσία του υπουργού κ. Ανδρέα Ξανθού. Μάλιστα στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της εν λόγω δημοτικής παράταξης ,που να θυμίσουμε πως στις εκλογές του 2014 είχε την στήριξη της ΝΔ!!!!
Το γιατί πήγαν ας το εξηγήσουν οι ίδιοι σε όσους τους ψήφισαν. Άλλωστε το "φλέρτ" με την παράταξη του κ. Κοκοτίνη είχε παίξει και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές από την άλλη "κεντροδεξιά" παράταξη του κ. Αναγνώστου που καλούσε τους ψηφοφόρους του στον δεύτερο γύρο να στηρίξουν τον αριστερό υποψήφιο.


Τελικά όσο η ΝΔ δίνει τα χρίσματα σε υποψήφιους χωρίς δεξιά συνείδηση τόσο εμείς θα επιμένουμε εδώ να γράφουμε πως τα χειρότερα έρχονται και να νιώθουμε  τυχεροί που τελικά στις εκλογές του 2014 επικράτησε στον δεύτερο γύρο ένας δήμαρχος που τουλάχιστον είναι σοβαρός. Γιατί όσο και να μην το πιστεύουν κάποιοι η διοίκηση Κοκοτίνη θα είχε κάνει την πόλη μας πολύ χειρότερη. Αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνοι και άσχετοι, το αποδεικνύουν άλλωστε  περίτρανα και ως κεντρική κυβέρνηση αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου οι απόψεις τους έχουν ξεπεραστεί προ πολλού από τις εξελίξεις. Αυτοί οι τύποι που θα μας πήγαιναν στην δραχμή για να μας σώσουν έχουν δυστυχώς θεατές στις εκδηλώσεις τους "δεξιούς" και για τον λόγο αυτό είμαστε στα σημερινά μας χάλια. Ο πολιτικός πολιτισμός το επιβάλλει θα μας πουν.

Ε για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να μην επικρατήσει ο "πολιτισμός" τους. Τι δουλειά έχουν δεξιοί-πατριώτες στο πλευρό υμνητών της χούντας Μαδούρο; Και εκεί στη ΝΔ τι ακριβώς κάνουν; Αφήνουν τα στελέχη τους να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των πολιτικών τους αντιπάλων; Εκτός και πήγαν να τα σούρουν στον υπουργό Υγείας αλλά από την  φωτογραφία που δημοσίευσε ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ δεν είδαμε καμιά τέτοια διάθεση.
Τουλάχιστον ο κόσμος της πόλης τους γύρισε την πλάτη και δεν πήγε στην εκδήλωση. Μήνυμα πως οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ οδεύουν και πάλι προς ΠΑ.ΣΟ.Κ στην πόλη μας.

Κάποιοι λίγοι 5% περίπου είναι ήδη και με τα δύο πόδια στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επομένως στις επόμενες εκλογές το χρίσμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα έχει άλλη αξία αφού τα ποσοστά της θα είναι και πάλι διψήφια στην πόλη μας.

Όσο για τη ΝΔ βρίσκεται ήδη στο 29% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που αφορούν την πόλη μας. Με προσπάθεια θα καταφέρει να ξεπεράσει κατά πολύ το 33% που είναι και η "παλιά οροφή" της σε μια πόλη που πλέον έπαψε να είναι αριστερή και ας μη το πιστεύουν τα ορφανά του Στάλιν και οι "δεξιοί" συνοδοιπόροι τους.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: