ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με απλή αναλογική θα δικαιωθούν οι φωνές μας

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Με απλή αναλογική θα δικαιωθούν οι φωνές μας

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος 
Φωνάζαμε εδώ και καιρό πως οι δεξιοί της πόλης μας θα έπρεπε να είχαν από χρόνια κατευθυνθεί σε επιλογές που θα τιμούσαν την ιδεολογία τους. Αντί όμως να είναι συνεπείς επί δεκαετίες θαύμαζαν και θαυμάζουν την αριστερά, Σοσιαλιστική ή κομμουνιστική ανάλογα την περίοδο. Έτσι αυτή η πόλη επί 12 έτη ήταν στα χέρια ενός κομμουνιστή δημάρχου και μετέπειτα για 16 χρόνια ενός
σοσιαλιστή με πολλά ακίνητα. Και μετά τον Θεόδωρο Γιωργάκη ( η "δεξιά" παρένθεση του Γιάννη Αναγνώστου) και πάλι σοσιαλισμός για εννέα έτη!!! Οι Κεντροαριστεροί  δηλαδή μετράνε ήδη στο τιμόνι της πόλης μας κατά την μεταπολίτευση 37 έτη και οι Κεντροδεξιοί μόλις (4) τέσσερα.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
Ο μόνος κεντροδεξιός δήμαρχος της Ηλιούπολης  από το 1974 μέχρι σήμερα 

Τι φταίει σας το έχουμε διατυπώσει σε όλους τους τόνους. Εδώ τα κομματικά στελέχη δεν δείχνουν ούτε κομματική πειθαρχία ούτε κάνουν αγώνα για να επικρατήσουν οι Ιδέες μας. Αντίθετα προσπαθούν δήθεν για το καλό της πόλης να συνεργαστούν με ότι πιο αντιδραστικό κινείται. Εδώ δεν υπάρχει ηγέτης της δεξιάς, είναι μια πόλη όπου οι τραμπούκοι της αριστεράς κομμουνιστικής ή μη έχουν καταφέρει να οδηγήσουν την πόλη στα δικά τους θολά  "ύδατα". Οι δεξιοί πολίτες είναι απογοητευμένοι από τις συνεχείς ήττες σε εκλογικές αναμετρήσεις, και οι μύθοι περί αριστερής πόλης δίνουν και παίρνουν.

 Έτσι ο Βαλασόπουλος πέτυχε να είναι δήμαρχος για εννέα έτη (έχει έναν χρόνο γεμάτο ακόμα) και έχει βάλει στόχο να φτάσει τα 16 του Θεόδωρου. Εάν θα τα καταφέρει ουδείς γνωρίζει ή για να είμαστε ειλικρινείς ουδείς θέλει να παραδεχθεί. Σύμμαχος του πλέον και η αλλαγή του εκλογικού νόμου από τον Σκουρλέτη ο οποίος με απλή αναλογική θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις συμμαχίες εκείνες που θα διαμορφώσουν δημάρχους τύπου Καμίνη και Μπουτάρη! Δηλαδή δημάρχους με σαφέστατα αριστερό πρόσημο. Γιατί κανείς από αυτούς δεν είναι δεξιός αφού ούτε πατριωτικά ιδεώδη έχουν , ούτε φυσικά καμιά ιδιαίτερη σχέση με την Εκκλησία.

Κοκοτίνης -Ευσταθίου και πολλά χαμόγελα 


 Στην πόλη μας ιερείς στοχοποιούνται από την Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ) επειδή στα κηρύγματά τους, τονίζουν τα εγκλήματα και τον φασιστικό μανδύα με τον οποίο προσπαθούν εδώ και χρόνια οι κομμουνιστές να κρύψουν τις σφαγές τους και τις προδοσίες τους.

Με την απλή αναλογική όσοι μας αμφισβητούσαν για την γκρίνια μας θα πρέπει να διαλέξουν στρατόπεδο και μάλιστα όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Γιατί μπορεί η δική μας στάση να έχει παρεξηγηθεί αλλά δεν είπαμε ποτέ ψέματα στους πολίτες για ότι τους περιμένει. Και σε αυτή την πόλη δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος που θα καταφέρει να συσπειρώσει όλους τους δεξιούς που μπορεί πλέον και να μην φτάνουν!!

Γιατί όταν δεν παλεύεις για το 51% της εκλογικής δύναμης καταντάς κομπάρσος σε έναν αγώνα και μια εκλογική αναμέτρηση που ήδη έχεις χάσει την πρώτη θέση από μια δημοτική παράταξη "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" που διοικεί ήδη 8 έτη και θα έπρεπε λογικά να δείχνει κουρασμένη.

Όσο για την απουσία μας αυτούς τους μήνες θα την συνηθίσετε , άλλωστε ουδείς ταρακουνήθηκε από τις αποκαλύψεις μας. Όλοι γνωρίζουν ότι το σύνολο σχεδόν των δημοτικών μας υπαλλήλων είναι αριστερών φρονημάτων, και πως η πόλη διοικείται από παρέες που γράφουν μια ιστορία που έχει κοινό παρονομαστή το συμφέρον. Τώρα ποιο συμφέρον ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί τόσα ΦΕΚ σας βγάλαμε. Και κυρίως σας δείξαμε πως άμα είσαι ευέλικτος μπορεί να βολευτείς. Αλίμονο από εμάς του μονοκόμματους και "ακραίους" ,για εμάς μέλλον δεν υπάρχει ιδίως όταν σπάμε και την ομερτά.

Για τις ζυμώσεις που γίνονται στο χώρο της κεντροδεξιάς στην πόλη μας θα τα πούμε σε μερικές μέρες άλλωστε ποιος ασχολείται με τους ηττημένους εκτός από εμάς;

Και σε κουφούς να φωνάζαμε θα μας είχαν ακούσει. Μα καλά δεν αντιλαμβάνονται πως όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι  αργεί να ξημερώσει.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: