ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Περίεργες συμμαχίες εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Περίεργες συμμαχίες εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ  ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ!!!!!! 
ΤΕΤΟΙΑ "ΜΠΙΖΝΑ"  ΟΥΤΕ ΣΕ  ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΣΣΔ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΛΛΑ.... ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ 

Ως γνωστόν στις 13 Μαΐου (ιδιαίτερη μέρα για μένα) έχουν προγραμματιστεί οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Όπως εδώ και καιρό σας είχαμε ενημερώσει την θέση του επιτυχημένου προέδρου Αλέξανδρου Σπύρου της Β2 Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ διεκδικεί ο συμπολίτης μας Γαβριήλ Αραμπατζής.
Στις απέλπιδες προσπάθειες λοιπόν που κάνει επιχειρεί να βάλει στο "κόλπο" προβολής της υποψηφιότητάς του τον δήμαρχο της πόλης μας Βασίλη Βαλασόπουλο αφού έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις αφού ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρισης έχει άψογη συνεργασία μαζί του. Τώρα τι απήχηση μπορεί να έχει ένας Πασοκογενής δήμαρχος (πρώην Διευθυντής του Γραφείου του Γιωργάκη Παπανδρέου) στα μέλη της ΝΔ θα το δούμε σε λίγες μέρες. Για εμάς δεν έχει και αυτό θα φανεί.

 Ο πετυχημένος Πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Αλέξανδρος Σπύρου


Το οξύμωρο είναι πως και ο Γιάννης Κωνσταντάτος και αυτός προέρχεται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά το 2014 στηρίχθηκε και από τη ΝΔ είναι φιλικά διακείμενος στην υποψηφιότητα του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή. Το τρίο των δημάρχων που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τον στηρίζει συμπληρώνεται με τον κ. Ανδρέα Κονδύλη (Δήμαρχος Αλίμου) που κατά "σύμπτωση" προέρχεται και αυτός από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Με τρεις δημάρχους δηλαδή που έχουν κεντροαριστερές ρίζες ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής προσπαθεί να διεκδικήσει ένα αξίωμα που δικαιωματικά θα έπρεπε να κατέχει ένας δεξιός.

Γιατί άμα τα μέλη της ΝΔ που θα κληθούν να ψηφίσουν τον νέο πρόεδρο ακούσουν τις παραινέσεις τριών  δημάρχων με καταβολές από το χώρο της κεντροαριστεράς τότε πάει το κλείσαμε το μαγαζί εκεί στην Πειραιώς. Γιατί εάν είναι τα μέλη της ΝΔ να ψηφίσουν ότι τους πουν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι τότε ζήτω που καήκαμε. Θεωρούμε λοιπόν υποχρέωσή μας να βγάλουμε προς τα έξω όσα διαδραματίζονται και κυρίως να τονίσουμε πως έχουμε χρέος όσοι ανήκουμε στη ΝΔ να στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά και όχι αυτά που χωράνε και σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλημέρα. Μπορείτε να ρωτήσετε τον επιτυχημένο Κον ΣΠΥΡΟΥ πόσοι αναγκάστηκαν να διαγραφούν από την Νέα Δημοκρατία (Δήμο Ζωγράφου) από το 2016 που ήταν πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ ? ???.Να σας πω εγώ επίσημα 10 (δέκα). Ένας από τους 10 είμαι και εγώ με 395 ψήφους πρώτος στο ΔΣ της ΔΗΜ.ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (εσωκομματικές 2016). Μετά από 40 χρόνια στην Νέα Δημοκρατία με ανάγκασε ο Κος ΣΠΥΡΟΥ να μην ψηφίσω σήμερα. Ο λόγος που φύγαμε είναι γιατί δεν εφάρμοσε την ποσόστωση των φύλων (καταστατικό 2013).Αυτό το θεωρείται επιτυχία??? τι να πω τότε.