ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σκληρό Email αγανακτισμένου αναγνώστη μας κατά της υποψηφιότητας του Γαβριήλ Αραμπατζή για την Β2 ΝΟΔΕ

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Σκληρό Email αγανακτισμένου αναγνώστη μας κατά της υποψηφιότητας του Γαβριήλ Αραμπατζή για την Β2 ΝΟΔΕ

Άκου Γαβρίλο, Άκου Βασίλη

Εδώ και μερικές εβδομάδες, παρακολουθώ εμβρόντητος ,την υποψηφιότητα του Γαβρίλου Αραμπατζή για πρόεδρος της νομαρχιακής μας . Μπορεί οι πλάτες που σε κουβαλάνε να έχουν κουβαλήσει τον ΓΑΠ, μπορεί να έχουν κάνει στη Σοβιετία , αλλά τελικά το μόνο που τους νοιάζει είναι η παραμονή στις καρεκλίτσες τους κι ας έχουν την πόλη
πενταβρώμικη , τα πάρκα μέσα στα ξερόκλαδα ,δίπλα από σχολεία, την πόλη βυθισμένη στο σκοτάδι, και τα μόνα ανθηρά στοιχεία αυτά της εγκληματικότητας .


Άκου Γαβρίλο εσύ μπορεί να ξεπουλήθηκες για μια θεσούλα, μαζί με τα συνεταιράκια σου και τα τσιράκια σου , εμείς δεν πρόκειται όμως.


Άκου Γαβρίλο σταματά να θυσιάζεις την ιστορία αυτής της παράταξης στον δήμο μας γιατί κάποια μέρα η κατοχική δύναμη που διοικεί θα φύγει, και τότε δε θα σε σώσουν οι πασοκογενείς δυνάμεις του Αλίμου και του Ελληνικού.


Άκου Γαβρ'ιλο ,τους προδότες μετά την κατοχή τους κρέμασαν, αλλά επειδή εμείς δεν ανεχόμαστε χωροφυλακίστικες μεθόδους, ξεκίνα ,διαφορετικά αν θες να ανέβεις στην ιεραρχία. Επειδή λοιπόν έχεις αποδείξει ότι μπορείς να πουλάς τους πάντες, πούλα το αφεντικό σου τον Βασίλη κι έλα να συνταχθούμε νωρίς σε μια νέα προσπάθεια για την πόλη μας και τα παιδιά μας . Κι ας μην είσαι υπάλληλος του δήμου.


Άκου κι εσύ Βασίλη αν θες να αλληθωρίζεις κάντο πιο αριστερά ,που σε παίρνει με τα συντροφάκια σου . Η Ηλιούπολη δεν τρώει κουτόχορτο κι επειδή σε ψήφισα την προηγούμενη φορά γιατί ήσουν ο μονόφθαλμος, τελικά αποδείχτηκες πιο τυφλός, από τους τυφλούς και τους αλαζόνες. Σταμάτα να μπερδεύεσαι σε ξένα κοτέτσια γιατί θα την πάθεις από τους γηγενείς κόκορες .Εμείς δεν είμαστε μ........, όπως αποκαλείς ακόμα και τους συνεργάτες σου , όταν εκφράζουν αντίθετη άποψη.


Μετά τιμής


Ερμής Αντύπας

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δεν υιοθετεί τα περί κατοχικών δυνάμεων που αναφέρει ο αναγνώστης μας ,(έχουν εκλεγεί με δημοκρατικές διαδικασίες) ούτε φυσικά θεωρεί πως είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ το να αλλάζεις πολιτικό χώρο και να συμμαχείς με πολιτικούς σου αντιπάλους όταν αυτό είναι προς το συμφέρον της πατρίδας. Θέλει όμως ξεκάθαρες κουβέντες και όχι υπόγειες συνεργασίες. Από πολύ νωρίς είχαμε  άλλωστε επισημάνει την παραδοξότητα ένα στέλεχος της ΝΔ να δέχεται να λάβει μία θέση σε ένα δήμο που διοικείται από έναν Δήμαρχο που προέρχεται από άλλον πολιτικό χώρο.

Η παραδοξότητα αυτή έχει οδηγήσει σε ανάλογου είδους συνεγασίες και σε άλλους δήμους και έχει πληγώσει βαρύτατα την κεντροδεξιά παράταξη. Από την άλλη πλευρά δεν θεωρούμε σε καμία περίπτωση ΑΛΗΘΗ τα περί υπάκουων συνεργατών που ενώ υβρίζονται υπηρετούν τον Σουλτάνο δήμαρχο!! Δημοσιεύουμε όμως το συγκεκριμένο email γιατί αρνούμαστε να λογοκρίνουμε αυτούς που μας επιλέγουν για να ενημερωθούν. Άμεσα θα δημοσιεύσουμε και τις απαντήσεις των θιγομένων. Ήδη από το περιβάλλον του Δημάρχου της πόλης μας μιλάνε για αστειότητες.

Άλλωστε ανάλογες διατυπώσεις για δήθεν αυταρχικότητα του Δημάρχου είχαν διατυπωθεί και από τον κ. Τάσο Ευσταθίου όταν ανεξαρτητοποιήθηκε από την δημοτική παράταξη του κ. Γιάννη Ευσταθίου. Αυτά το 2014 φέτος  ο δημοτικός του σύμβουλος ( ο κ. Κουρής) παρευρέθη και χαιρέτισε την  κοπή της πίτας της δημοτικής παράταξης του δήθεν αυταρχικού δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου!!!

Αντιλαμβάνεστε όλοι,  την ασυνέπεια λόγων και πράξεων. Πάντως εάν κάποιος σύμβουλος του δημάρχου αποκαλείται μ@λ@κ@ς και παρόλα αυτά παραμένει στο πλευρό του εδώ είμαστε για να μας τα καταγγείλει με ντοκουμέντα και εμείς δεν θα φοβηθούμε να τα δημοσιοποιήσουμε. Εάν βεβαίως δυσανασχετεί και δεν θέλει να υβρίζετε. Γιατί εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν υπάλληλο να υποκύπτει σε τέτοιο εξευτελισμό και να εξακολουθεί να τον δέχεται. Ένας τέτοιος υπάλληλος δεν είναι ικανός να προσφέρει απολύτως τίποτα για το καλό της πόλης μας. Εάν δέχεται όλα αυτά για ένα μισθό τότε είναι δικαίωμά του,  και δικό μας να τον κρίνουμε. Για αυτό κ. Αντύπα την επόμενη φορά στοιχεία και ντοκουμέντα ειδάλλως συκοφαντείτε. Τέλος λέμε στον κ. Αντύπα πως στις εκλογές της επόμενης Κυριακής για τα στελέχη της ΝΔ έχει την επιλογή να μην ψηφίσει τον κ. Αραμπατζή αφού οι υποψηφιότητες είναι δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: