ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η προτροπή του Δημήτρη Παρρά προς τον Δήμαρχο της πόλης μας

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Η προτροπή του Δημήτρη Παρρά προς τον Δήμαρχο της πόλης μας

Κάντο όπως η Καλλιθέα προτρέπει τον δήμαρχο της Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλοπο προτρέπει ο συνδημότης μας Δημήτρης Παρράς ...Έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook


"Κάντο , όπως η Καλλιθέα. Χρεώνεις που χρεώνεις το Δήμο για ανανέωση του στόλου αυτοκινήτων, βοηθα και λίγο για την ασφάλεια των δημοτών στην Ηλιούπολη ".
  




Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε τίποτα στο αίτημά του. Απλώς η Πολιτεία είναι εκείνη που θα έπρεπε να ανανεώνει και να συντηρεί τα περιπολικά της Αστυνομίας. Ο Δήμαρχος Καλλιθέας βέβαια σωστά έπραξε αλλά ο δικός μας Δήμος έχει την δυνατότητα αυτή; Και εάν δοθούν χρήματα για αγορά περιπολικών , πόσες ακόμα "τρύπες" της κεντρικής διοίκησης θα πρέπει να καλύψει ο εκάστοτε δήμαρχος ; Άλλωστε με τα χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού κινούνται οι δήμοι και μας φεσώνουν με την λειτουργία τους. Πρέπει έαν θέλουν να ασκούν ουσιαστική διοίκηση να αναζητήσουν οικονομικούς πόρους αξιοποιώντας όλες τις δομές που έχουν ή παραχωρώντας έναντι τιμήματος κάποιες από αυτές σε ιδιώτες με μίσθωση. Δεν μπορεί από μία χρεοκοπημένη χώρα να ζητάς από τους πολίτες συνέχεια περισσότερα χρήματα (μέσω φορολογίας) για να συντηρείς δαπανηρές δομές. Άλλωστε και οι διοικήσεις των δήμων είναι εξίσου υπεύθυνες για την χρεοκοπία της χώρας. Πόσα π.χ εκατομμύρια μας στοίχισαν όλοι οι δήμαρχοι που πέρασαν από την πόλη μας; Έχουμε αναρωτηθεί γιατί ουδείς τους δεν παρέδωσε πραγματικό πλεόνασμα στον επόμενο. Κάντε απολογισμό τι άφησαν πίσω τους από έργα και τι χρέη παρέδωσαν και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Αλλά είπαμε εδώ στην Ελλάδα έχει χαθεί η λογική και για αυτό θα μείνουμε στα μνημόνια για πολλές δεκαετίες ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: