ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σκληρή κριτική κάνουμε άδικη όχι

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Σκληρή κριτική κάνουμε άδικη όχι

Μας κατηγορούν ελάχιστοι είναι  αλήθεια πως κάνουμε σκληρή κριτική σε στελέχη δεξιάς παράταξης. Κάνουμε μεν αλλά πάντα καλόπιστα και με γνώμονα το συμφέρον των περισσοτέρων αλλά και της ιδεολογικής προσέγγισης ενός πολίτη που έχει γαλουχηθεί με τις αρχές και τις αξίες του δυτικού κόσμου.


 Γιατί και στη ΝΔ είναι αρκετοί αυτοί που λοξοκοιτάνε προς Ανατολάς. Για αυτό το η χθεσινή μας ανάρτηση  για την Ντόρα Μπακογιάννη και διαβάστηκε και δημιούργησε αίσθηση σε όσους μας παρακολουθούν. Πάμε τώρα στα της Ηλιούπολης που ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές ο νυν Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος είναι το απόλυτο φαβορί για επικράτηση στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Τα λάθη , οι παραλείψεις αλλά και οι εναγκαλισμοί στελεχών της κεντροδεξιάς με την παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  θα του δώσουν ένα άνετο προβάδισμα στον πρώτο γύρο. Στον δεύτερο γύρο τώρα εάν και εφόσον υπάρξει δυνατή υποψηφιότητα από τα δεξιά θα ηττηθεί έστω και οριακά  εξαιτίας του εκλογικού νόμου γιατί το 51% κεντροδεξιά έπρεπε να το δουλέψουν χρόνια όπως εμείς φωνάζαμε στα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας που σήμερα αντιλαμβάνονται το λάθος τους να μην μας ακούσουν. 

Αλλά και στο θέμα της δυνατής υποψηφιότητας τα πράγματα κινούνται με ρυθμούς χελώνας με ευθύνη της Πειραιώς. 

Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως το χρίσμα από την Πειραιώς θα το έχει νέο άφθαρτο πρόσωπο που δεν έχει κατέβει ποτέ ξανά για υποψήφιος Δήμαρχος στην πόλη μας. Βέβαια οι διασπαστές της κεντροδεξιάς παράταξης στην πόλη μας Πίκουλα, Ευσταθίου και Αναγνώστου για ακόμη μια φορά θα κατέβουν χωριστά και θα ηττηθούν εκ νέου. Εμείς σε περίπτωση που η ΝΔ δεν διαγράψει τους "αντάρτες" από μέλη του κόμματος θα στηρίξουμε μεν τον εκλεκτό της στην πόλη  μας αλλά φυσικά θα συνεχίσουμε να γράφουμε την αλήθεια γιατί εμάς η μόνη μας αμοιβή είναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ μας και ουδέποτε μας έδωσαν έστω ένα ευρώ από την Πειραιώς για τον αγώνα που κάνουμε για να την Κεντροδεξιά. 

Αντίθετα την πενταετία του αποτυχημένου πρωθυπουργού που οδήγησε την χώρα πιο γρήγορα στα μνημόνια Κώστα Καραμανλή σπατάλησαν εκατομμύρια ευρώ στηρίζοντας site και έντυπα που σήμερα στηρίζουν την κυβέρνηση των  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ . Ευτυχώς η ΝΔ άλλαξε χέρια και τόσο υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά όσο και υπό την σημερινή ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη τα λάθη αυτά διορθώθηκαν ,παρόλο που κάποια από τα "βαρίδια" παραμένουν στελέχη του κόμματος. 

Οι "Δούρειοι Ίπποι" αυτοί ετοιμάζουν κόμμα ώστε η ΝΔ να μην πάρει την πολυπόθητη αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές. Και θα το κάνουν το κόμμα αλλά θα αποτύχουν. Θα επιστρέψουν όμως όλοι αυτοί οι Εφιάλτες το 2020 με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας όταν και θα απαιτήσουν εκ νέου εκλογές. 

Σε αυτές τις εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής θα μπουν στη Βουλή και θα οδηγήσουν τη χώρα σε νέες περιπέτειες που φυσικά θα πληρώσουμε όλοι εμείς. Γιατί όταν ψηφίζονται κομματικοί σχηματισμοί που δεν έχουν καμιά λύση για τα προβλήματά σου τότε χειρότερα θα πάνε τα πράγματα αυτό είναι σίγουρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: