ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διέψευσε πρωτοσέλιδο εφημερίδας ο Άδωνις Γεωργιάδης

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Διέψευσε πρωτοσέλιδο εφημερίδας ο Άδωνις Γεωργιάδης

Διέψευσε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Kontranews ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στην εκπομπή "ΑΚΡΑΙΩΣ" στον ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή. Το περίεργο είναι πως ενώ το δημοσίευμα είναι ΑΝΩΝΥΜΟ και δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του Αντιπροέδρου της ΝΔ αυτός θέλησε να το ταυτίσει με τον ίδιο!!
Το δημοσίευμα ανέφερε πως βρήκαν 5 εκατομμύρια ευρώ στη γραμματέα πρώην Υπουργού και το υπέγραφε ο δημοσιογράφος Θανάσης Λυρτσογιάννης. Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι: "Όλη η συζήτηση στη Βουλή έγινε για να μπορούν να βγαίνουν τέτοια άθλια δημοσιεύματα"

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ακόμα πως «Εδώ και οκτώ μήνες δεν με έχουν καλέσει ούτε για εξηγήσεις για την Novartis. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν βρει τίποτα».

Το δημοσίευμα της είναι η γνωστή λάσπη του Τσίπρα, Καρτερού και του Μαξίμου, υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης.  Το ερώτημα είναι πλέον εάν η εφημερίδα έχει στοιχεία γιατί δεν τα δημοσιεύει με ονόματα και διευθύνσεις και εάν πάλι πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα γιατί το πολιτικό μας σύστημα δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να προασπίσει την Αστική μας Δημοκρατία. Είναι δυνατόν να γράφεις για 5 εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό της γραμματέας ενός πρώην Υπουργού και να μην σε φωνάζει ένας Εισαγγελέας να δώσεις εξηγήσεις;

Είναι δυνατόν να γράφεις κάτι τέτοιο χωρίς κανένα στοιχείο; Με δεδομένο πως Διευθυντής της εφημερίδας είναι ο Αιμίλιος Λιάτσος που έχει καθημερινό βήμα από την τηλεόραση του kontra αναμένουμε από αυτόν μια απάντηση αύριο.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή παρουσιάζεται και ο αρθρογράφος του επίμαχου κειμένου ο Θανάσης Λυρτσογιάννης  ο οποίος με τη σειρά του θα μπορούσε να διαφωτίσει και να δώσει ίσως περαιτέρω στοιχεία (το άρθρο επικαλείται ανώνυμες πηγές) τους λιγοστούς τηλεθεατές που παρακολουθούν την μεταμεσονύχτια πολιτική εκπομπή στο κανάλι του Ταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: