ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεκάδες τηλέφωνα για την χθεσινή μου ανάρτηση - Ο κόσμος της ΝΔ ζητάει να μάθει τα ονόματα

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Δεκάδες τηλέφωνα για την χθεσινή μου ανάρτηση - Ο κόσμος της ΝΔ ζητάει να μάθει τα ονόματα

Δεκάδες τηλέφωνα δέχθηκα για το χθεσινό μου άρθρο. Πράγμα που αποδεικνύει πως μπορεί λόγω υποχρεώσεων να μην έχω τον απαραίτητο χρόνο που θα ήθελα να αφιερώσω το τοπικό μας ιστολόγιο αλλά οι πολίτες αναζητούν την διαφορετική ενημέρωση χωρίς καπελώματα και χορηγούς.


Την ενημέρωση με άποψη και προσωπικό κόστος και κυρίως την καταγγελτική δημοσιογραφία για όλα αυτά που βιώνουν καθημερινά σε έναν Δήμο που όπως και οι περισσότεροι έχει πολλούς υπαλλήλους εκεί που δεν χρειάζονται και καθόλου εκεί που απαιτείται σκληρή δουλειά. Το θέμα με την νέα υφυπουργό την κ. Νοτοπούλου που διορίστηκε καθαρίστρια στο Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά ποτέ δεν έπιασε σκούπα και φαράσι είναι χαρακτηριστικό της ελληνικής πραγματικότητας.

Μιας πραγματικότητας που ξεκίνησε στο Δήμο μας επί αειμνήστου Δημήτρη Κιντή και συνεχίστηκε από τους επόμενους Δημάρχους. Διόριζαν στην καθαριότητα αλλά ακόμη και σήμερα η Δημοτική Αρχή παραδέχεται πως δεν έχουμε επαρκές προσωπικό. Άλλωστε η εικόνα της πόλης μιλάει από μόνη της και θα σταματήσει να είναι έτσι μόνο εφόσον κάποιος δημοτικός άρχοντας πάρει την γενναία απόφαση να δοθεί η δομή της καθαριότητας σε ιδιώτες όπως συμβαίνει π.χ στο Δήμο Φαλήρου. Για το επίτευγμα του κ. Διονύση Χατζηδάκη διαβάστε πατώντας εδώ.  

Πάμε τώρα στα δικά μας. Τα τηλέφωνα που δέχθηκα για το χθεσινό μου θέμα ήταν από Νεοδημοκράτες που με ρωτούσαν ποιοι από την κεντροδεξιά θα κατέβουν στην πόλη μας και γιατί γράφω για τέσσερις με πέντε. Πάμε λοιπόν σίγουροι για να κατέβουν είναι ο κ. Τάσος Ευσταθίου και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, από την πλευρά της Πίκουλα μαθαίνω πως η παράταξή της θα κατέβει ακόμα και εάν η ίδια δεν θελήσει να είναι επικεφαλής (η δική μου εκτίμηση λέει πως τελικά θα είναι η ίδια επικεφαλής αλλά αυτό μένει να το δούμε στην πορεία) , η ΝΔ σκέφτεται να δώσει το χρίσμα της στον συνδημότη μας Κωνσταντίνο Πουπάκη και η πέμπτη υποψηφιότητα θα αφορά άτομο νεαρής ηλικίας με πείρα και παρουσία στα κοινά της πόλης από το 2006 τουλάχιστον ο οποίος μιλάει και αυτός με το κόμμα και όχι μόνο και περιμένει να δει πως θα κινηθεί. Δηλαδή εάν θα είναι επικεφαλής ή υποψήφιος σε κάποια κεντροδεξιά παράταξη. 

Οι υποψηφιότητες είναι πολλές αλλά με απλή αναλογική και λίγες είναι. Για να φανταστείτε δηλαδή τι πλάκα θα είχε να υπήρχε και μια πιο δεξιά υποψηφιότητα από τις προαναφερόμενες και προς την κατεύθυνση αυτή κινείται και το παρόν ιστολόγιο. 

Γιατί εμείς έχουμε συγκεκριμένα θέματα που θέλουμε να αναδείξουμε και να διορθωθούν και οι παρούσες υποψηφιότητες είναι παλιές πλην του κ. Πουπάκη και έχουν αποδείξει πως δεν έχουν καμία ευαισθησία στα θέματα που αναδεικνύουμε εμείς. Π.χ για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (διχασμού το λέμε εμείς) ουδείς έχει πάρει θέση στο πλευρό μας για να κλείσει μια τόσο δαπανηρή δομή που οι δημότες μας δεν θέλουν άλλο να πληρώνουν. Διαβάστε σχετικά εδώ. και την χλιαρή απάντηση του Δήμου εδώ.  που επιμένει και διατηρεί την δομή εις βάρος της τσέπης όλων μας.


Επειδή το δίμηνο πριν τις δημοτικές εκλογές θα έχουμε μια κανονική ροή ειδήσεων από εδώ μέσα ήδη αρκετοί αρχίζουν να λένε διάφορα που έχουμε ξανακούσει και στο παρελθόν. Αθλιότητες πως τάχα εμείς δεξιοί από κούνια θα συνταχθούμε στο πλευρό του νυν Δημάρχου έχοντας τάχα προσωπικό όφελος. Η μόνη περίπτωση αγαπητοί συνδημότες μου να γίνει αυτό είναι ο κ. Βαλασόπουλος να δείχνει και να είναι πιο δεξιός από όλους τους υποψηφίους δημάρχους!! Και επειδή αυτό δεν θα συμβεί γιατί θα υπάρχει και καραδεξιός υποψήφιος που θα πάρει και καλό ποσοστό αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. 

Υποψήφιος με ευαισθησίες για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, με άποψη που θα εκφράζει δημόσια για τα εγκλήματα του Κομμουνισμού και του Ναζισμού, που δεν θα στήνει ανδριάντες σε κομμουνιστές δημάρχους και που δεν θα θέλει να συνεχιστεί η σπατάλη με το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Δώστε τα 300.000 ευρώ και πλέον το χρόνο που μας στοιχίζει σε καμία φτωχή οικογένεια της πόλης μας παρά να έχετε μια δομή που δεν προσφέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο αριστερή και δη κομμουνιστική προπαγάνδα υπέρ των σφαγιαστών χιλιάδων Ελλήνων. 

Αυτά προς το παρόν θα τα πούμε εκτάκτως και αύριο, με μία καταγγελία για έναν βιασμό που έγινε στην πόλη μας έχετε διαβάσει σχετικά και το τι δεν έκανε η αστυνομία αλλά και οι δικαστικές αρχές. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: