ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι ζητούσαν παρέα ο Βαλασόπουλος με τον Κοκοτίνη κάτω από τα γραφεία της ΕΤΑΔ;

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Τι ζητούσαν παρέα ο Βαλασόπουλος με τον Κοκοτίνη κάτω από τα γραφεία της ΕΤΑΔ;

Κάτω από τα  γραφεία της ΕΤΑΔ ( Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) εθεάθησαν σήμερα ο δήμαρχος της πόλης μας Βασίλης Βαλασόπουλος αλλά και ο Χρήστος Κοκοτίνης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " "ΗΛΙΟΥ  πολις Ανθρώπινη Πόλη" ο λόγος της επίσκεψής τους φυσικά και θα έχει να κάνει με τα ακίνητα Νάστου και τα παζάρια που κάνουν ώστε  αυτά να  δοθούν για αξιοποίηση από τον Δήμο μας.



Το ρεπορτάζ μας λέει πως ουδείς άλλος επικεφαλής από τις δημοτικές παρατάξεις είχε προσκληθεί από τον νυν Δήμαρχο και δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως Κοκοτίτης και Βαλασόπουλος πήγαν για καφέ ακριβώς κάτω από τα γραφεία του ΕΤΑΔ. 

Ούτε τον πρώην Δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου είχαν ενημερώσει , ούτε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Τάσο Ευσταθίου.

Δεν γνωρίζουμε τι "ψάρια" έπιασαν αλλά καλό θα ήταν να ενημερώσουν το δημοτικό συμβούλιο για αυτή τους την επίσκεψη εκεί.

Πάντως το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ φιλικό και καμία σχέση δεν είχε με αυτό που αρμόζει σε Διοίκηση και μείζονα αντιπολίτευση. Μπορεί να δούμε δηλαδή και καμία συνεργασία μετά τις εκλογές του 2019 αφού τα κουκιά δεν θα βγαίνουν με την απλή αναλογική.

Συνεργασία ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται και λογική αφού το μισό ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε.

Και για να μην λέτε πως τους "τσακώσαμε" σας λέμε μόνο αυτό.

Τα "μάτια" του ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είναι παντού και οι αναγνώστες μας οι καλύτεροί μας ρεπόρτερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: