ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι δημότες μας δείχνουν σιγά- σιγά να ξυπνάνε από τον λήθαργό τους

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Οι δημότες μας δείχνουν σιγά- σιγά να ξυπνάνε από τον λήθαργό τους

Δεκάδες ήταν τα mail που δεχθήκαμε σχετικά με τις αναφορές μας στην "δημόσια" περιουσία και την τελευταία εξέλιξη όπου η ΕΤΑΔ ενοικίασε ακίνητο των Νασταίων που είχε κερδηθεί με απόφαση του Αρείου Πάγου ως δημόσια περιουσία σε ιδιώτη για επέκταση της επιχείρησής του.
Τόσα χρόνια οι δημότες καλούνταν από όλες τις διοικήσεις να κατεβούν σε κινητοποιήσεις για να πάρουν την περιουσία από τους "τσιφλικάδες" Νασταίους έτσι ώστε να γίνουν δομές της πόλης μας προς όφελος τάχα του κοινωνικού συνόλου.

Έγινε ο κινηματογράφος της πόλης σε ακίνητο των Νασταίων , έγινε το ΙΚΑ-ΕΦΚΑ της πόλης μας , έγινε super market !!! και φυσικά το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης που είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο το πόσα χρήματα έχουν δαπανηθεί για μία παντελώς άχρηστη δομή.

Η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου στην οποία έχουν περιέλθει τα ακίνητα Νάστου άρχισε λοιπόν να τα αξιοποιεί και όσα σας έλεγαν χρόνια οι κατσαπλιάδες της πόλης μας που είχαν το νου τους πως θα καταπατήσουν ιδιωτική περιουσία για να βολέψουν σε δομές που θα έφτιαχναν με δικά μας χρήματα τα κομματόσκυλά τους έπεσαν στο κενό.


Πλέον όλα τα ακίνητα Νάστου που πήγαν στην ΕΤΑΔ θα εκμισθωθούν ή μπορεί ανάλογα με τα οικονομικά του κράτους να πουληθούν κιόλας σε ιδιώτες σε ευτελή τιμήματα.  Η αρχή έγινε και θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια. Και εμείς που είμαστε το μοναδικό ιστολόγιο που δεν τρώγαμε το σανό αριστερών και δεξιών που σας κινητοποιούσαν για να βάλουν στο χέρι ακίνητα ιδιωτών για να πάρουν τζάμπα κάποιοι άλλοι θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για τις ραγδαίες εξελίξεις που έπιασαν στον ύπνο την νυν δημοτική αρχή που και αυτή σας πούλαγε τον ίδιο σανό. Να δούμε τώρα τι θα λένε στα δημοτικά τους συμβούλια για αυτό το γεγονός.


Η Λαϊκή Συσπείρωση που έχτισε καριέρα πουλώντας τους αγώνες του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Κιντή σίγουρα θα αρχίσει τις κινητοποιήσεις κατά των ιδιωτικοποιήσεων. Βλέπετε θεωρούν πως το Αστικό μας Κράτος ακόμα και χρεοκοπημένο θα συνεχίσει να πληρώνει τους παχυλούς μισθούς των εργαζομένων του δήμου μας που σε συντριπτικό ποσοστό ανήκουν στο ΚΚΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ .









ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ 
ΠΗΓΗ: ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Βλέπετε και οι παλιοί βολεμένοι ΠΑΣΟΚΟΙ πήγαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα εξακολουθούν να τον στηρίζουν για να μην κοπούν τα προνόμια που έχουν. Δηλαδή να πληρώνονται χωρίς καν να δουλεύουν απλώς καθήμενοι σε μία καρέκλα επί 4-5 ώρες την ημέρα σε κάποιο γραφείο του δήμου μας.


 Όσο για τα μηνύματά σας μας ζητάτε να μην μένουμε αμέτοχοι και να διεκδικήσουμε την ψήφο σας στις προσεχείς εκλογές με κάποιο από τους συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν την ψήφο τους. Το σκεφτόμαστε και θα το κάνουμε αλλά με νέο συνδυασμό γιατί δεν συμφωνούμε σε τίποτα με τους υπάρχοντες. Γιατί αυτοί μας έφτασαν έως εδώ και πούλησαν πολύ σανό στους δημότες μας για ολόκληρες δεκαετίες.

Διαβάστε επίσης κάνοντας κλικ εδώ 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: