ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάποιοι "κεντροδεξιοί" θέλουν να ξαναζήσουμε το 2014 αλλά αυτή την φορά δεν θα τους περάσει

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Κάποιοι "κεντροδεξιοί" θέλουν να ξαναζήσουμε το 2014 αλλά αυτή την φορά δεν θα τους περάσει

Επειδή πολλοί είναι αυτοί που έχουν θορυβηθεί στην πόλη μας με την υποψηφιότητα του κ. Κώστα Πουπάκη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές την πληρώνουμε τελικά εμείς.

Μας αμφισβητούν το ρεπορτάζ μας που λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως η ΝΔ έχει κάνει επίσημη πρόταση στον πρώην ευρωβουλευτή να κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος. Λες και εμείς έχουμε το οποιοδήποτε συμφέρον από την εν λόγω υποψηφιότητα. Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν σε όσους μας θεωρούν εύκολο στόχο πως το ρεπορτάζ μας είναι απόλυτα σωστό. Τώρα τι θα αποφασίσει τελικά ο κ. Πουπάκης εμείς δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Εάν λοιπόν έχουν το οποιοδήποτε παράπονο από αυτή την επιλογή ας απευθυνθούν στην Πειραιώς για να τους λύσει τις απορίες για ποιο λόγο επιλέγει ο συγκεκριμένος. 

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να γράφουμε όλα όσα στεναχωρούν ορισμένους γιατί υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που βλέπουν πως η παράταξη πρέπει να έχει μια ισχυρή υποψηφιότητα στο δήμο μας. Και ένας πρώην ευρωβουλευτής σίγουρα είναι ισχυρή υποψηφιότητα αγαπητοί διαφωνούντες. 

Πλέον και μετά τις θετικές αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας είμαστε βέβαιοι πως οι προσεχείς δημοτικές εκλογές θα μας δικαιώσουν για ακόμη μια φορά γιατί κάποιοι περίμεναν να ζήσουμε το 2014 σε επανάληψη ενώ πλέον πάμε για σίγουρο δεύτερο γύρο και κυρίως έχουμε ξεμπρόστιασμα όσων το 2014 μας οδήγησαν να μείνουμε εκτός. Λοιπόν περιμένετε καμία εβδομάδα ακόμα και όταν ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητα από τη ΝΔ να δούμε που θα κρυφτείτε.

ΥΓ1 : Όπως είχαμε προβλέψει ξεκίνησαν όπως θα δείτε κάτω από την ανάρτηση τα σχόλια πως εμείς κάνουμε λάθος και προσπαθούμε να παραπλανήσουμε τάχα τους ψηφοφόρους της ΝΔ στην πόλη μας. Μα γιατί δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο στο κ. Αυγενάκη να τον ρωτήσουν για την επιλογή της ΝΔ στην πόλη μας όλοι όσοι μας αμφισβητούν ακόμα. Δέξου Πουπάκη την πρόταση του κόμματος να γλιτώσουμε και εμείς με όσους μας αμφισβητούν. Τρία τοπικά sites έχουν γράψει ήδη για τον κ. Πουπάκη εμείς είμαστε ο καημός τους γιατί γνωρίζουν πως προεκλογικά θα είμαστε και πάλι το πρώτο ιστολόγιο σε επισκεψιμότητα παρά την χαμηλή μας σημερινή θέση. Πάντως ο κύβος ερρίφθη ακόμα και εάν αρνηθεί ο κ. Πουπάκης εμείς να στηρίξουμε ανίκανους και καιροσκόπους δεν παίζει. Βλέπετε εμείς πλέον θέλουμε δεύτερο γύρο και όχι τάχα καλά παιδιά που στο τέλος δεν τα ψηφίζουν οι δημότες μας.

Σ.Μ 

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αγαπητέ

την ΕΓΚΥΚΛΙΟ της Ν.Δ. με σημερινή ημερομηνία & υπογραφή Αυγενάκη την γνωρίζεις???
Στο λέω για να μην προβοκάρεις και διασπύρεις ψευδείς ειδήσεις στους Νεοδημοκράτες επειδή έχεις το site και γράφεις ότι θέλεις..

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Η Ηλιούπολη θέλει κεντροδεξιούς και όχι ακροδεξιούς