ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνάντηση Παρρά με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Συνάντηση Παρρά με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου


Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο συνδημότης μας και ενεργός πολίτης Δημήτρης Παρράς δημοσιοποίησε την συνάντηση του με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου. Ο κ. Παρράς έγραψε σχεικά: 

"Συζητώντας με τον προϊστάμενο της Αγ. Μαρίνας Ηλιούπολης, πανοσιολογιώτατο ,πατέρα Σεραφειμ Δημητρίου για τις πολιτικές εξελίξεις και για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για την πόλη που αγαπάμε. (Χωρίς έκνομες ενέργειες)"

Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου με πολυσχιδή δράση στην πόλη μας έχει στοχοποιηθεί πολλές φορές από την νυν δημοτική αρχή αλλά και από την Λαϊκή Συσπείρωση και την επικεφαλή της κ. Τσατσούλη επειδή έχει το "ελάττωμα" να εκφέρει δημόσια την άποψή του σε εθνικά κυρίως θέματα αλλά και θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών μας.

 Εμείς έχουμε τονίσει και στο παρελθόν πως ανεξάρτητα εάν διαφωνούμε ή συμφωνούμε με τις απόψεις που εκφράζει ο ιερέας κατά καιρούς είμαστε στο πλευρό του στο να τις εκφράζει με απόλυτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτό απαιτεί η Αστική μας Δημοκρατία και όχι την διαπόμπευση του ιερέα με ψήφισμα μάλιστα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Εμείς θα θυμηθούμε και προεκλογικά και θα σας υπενθυμίσουμε και πάλι ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν αυτό το κατάπτυστο ψήφισμα που δεν συνάδει στην Αστική μας Δημοκρατία αλλά θυμίζει Σοβιετία. Να τονίσω  πως δεν γνωρίζω προσωπικά τον ιερέα και απολογούμαι που δεν έχω αφιερώσει περισσότερο χώρο σε αυτό εδώ το ιστολόγιο για τις δράσεις πραγματικής αλληλεγγύης που πραγματοποιεί ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνας. 

Βλέπετε ο αγώνας για επιβίωση μας έχει κάνει να έχουμε ελάχιστες αναρτήσεις σε ένα ιστολόγιο το οποίο προσφέρει την διαφορετική ενημέρωση που πρέπει να έχει η πόλη μας. Σας καλούμε μέσα από εδώ να εκκλησιάζεστε τακτικότερα και να συμμετέχετε σε αυτές τις δράσεις. Και αυτό δεν ενέχει καμία μομφή για εσάς αφού και ο γράφων το παρόν κείμενο δυστυχώς έχει απομακρυνθεί από τέτοιου είδους συμμετοχή και όπως έλεγε και ο πνευματικός μου έχει καταλήξει "Χριστιανός της ταυτότητας" ευτυχώς έχω κρατήσει την παλιά μου,  και αναγράφει το θρήσκευμα!! 

Σ.Μ 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα μαλιστα συναντήθηκε με τον Αρχιμανδρίτη ο παρρας που ηταν τοσο καιρο οταν ηταν στον Μηταρακη ηταν αφαντος οπως ο Ευσταθίου ππυ ηταν στη τρενοσσε και σαν αντιδημαρχοςαφαντος

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία άλλα δείχνει .!!!
Μπορεί να είναι και παλιά .!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ευσταθίου ως αντιδήμαρχος μονο αφαντος δεν ηταν μάλλον ζεις σε αλλη πολη φιλε μου..
Οσο για παρρα τι ειναι στην πολη ακριβως αυτος που βγαινεις και γραφεις συνεχια?

Ανώνυμος είπε...

Jr..Άφαντος Καλά λέει από πάνω τα τσεπονε από την τρενοσσε όσο για τον Παρρα είναι αυτός που σας στήριξε για να κατέβει για δήμαρχος και υποτίθεται και με στήριξη ΝΔ έτσι λέγατε και πήρε 6% χαχαχα ο λαγος

Ανώνυμος είπε...

Ούτε για αντιδήμαρχος δεν έκανε πόσο μάλλον για δημαρχος