ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές



Προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι "αντάρτες" πως δεν θα υπάρχουν στηρίξεις από τη ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Προφανώς ερμηνεύουν τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν στηρίξεις σε όλους τους δήμους της χώρας μας. Στην Ηλιούπολη θα υπάρχει όπως και στο Δήμο Ζωγράφου αλλά και σε άλλους δήμους. Αυτά για το σχόλιο του αναγνώστη μας πως τάχα εμείς χάσαμε επεισόδια και δεν γνωρίζουμε πως στην πόλη μας η ΝΔ είναι κοντά στο να ανακοινώσει την ΣΤΗΡΙΞΗ της στην υποψηφιότητα του Κώστα Πουπάκη (πρώην ευρωβουλευτή) ως την πλέον ενδεδειγμένη για την πόλη μας. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στις 16 Σεπτεμβρίου και από τότε μέχρι σήμερα το επιτελείο της ΝΔ έχει καταλήξει και ήδη έκανε πρόταση στον κ. Πουπάκη να κατέβει για δήμαρχος στην πόλη μας. Αυτό που απομένει είναι να αποδεχθεί την πρόταση και να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση μαζί με άλλους εκλεκτούς του κόμματος για τους δήμους της Αττικής. Αλίμονο να μην έχουμε στήριξη από το πρώτο κόμμα που ετοιμάζεται να κυβερνήσει σε μια πόλη σαν την δική μας Δεν είμαστε το τελευταίο χωριό της κάτω Ραχούλας  για να μην έχουμε στηρίξεις και εκλεκτούς.
Σ.Μ  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Συνεχίζεται κ. Μαρίνη να λέτε ό,τι θέλετε & να παραπλανάτε συνειδητά τον κόσμο.
Δεν ξέρετε να διαβάζετε τελικά, αλλά μάλλον δεν ξέρετε και να ακούτε!
Ο Πρόεδρος τα λέει ξεκάθαρα στο βίντεο που εσείς κοινοποιήσατε όπως τα είπε ξεκάθαρα και στην Άρτα προχθές την Δευτέρα 8/10.

Καμπανάκι Μητσοτάκη

Σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, επιβεβαίωσε πως η ΝΔ θα δώσει χρίσματα μόνο για τις περιφέρειες και όχι στους δήμους, καθώς τόνισε πως η ΝΔ δεν θέλει να παρεμβαίνει στο πώς θα επιλέξει να αυτοδιοικηθεί κάθε τοπική κοινωνία.

Προς επιβεβαίωση σας επισυνάπτω και τον σύνδεσμο:
https://www.newsit.gr/politikh/aytoi-tha-einai-oi-ypopsifioi-vouleytes-tis-nd-ti-eipe-o-mitsotakis/2632785/amp/

Κοιτάξτε λοιπόν πλέον να αποκαταστήσετε την αξιοπιστία σας στο "κοινό" σας!

Καλή σας νύχτα.