ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καμία προοπτική όσο δεν πολεμάμε για την Αστική μας Δημοκρατία

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Καμία προοπτική όσο δεν πολεμάμε για την Αστική μας Δημοκρατία

Καθώς φυλλορροεί η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" η από εδώ πλευρά δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Εγκλωβισμένη στο ψεύτικο "δόγμα" πως η Ηλιούπολη είναι αριστερή πόλη αυνανίζεται και προσπαθεί να κάνει ανοίγματα προς τα αριστερά της!! 



Την ίδια καταστροφική πολιτική ακολουθεί και ο νυν δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος που βλέπει στα ορφανά του Στάλιν το μοναδικό του αποκούμπι για ακόμη μία τετραετία. Αντί να μην δέχεται τις "ισορροπίες" τρόμου όπως του αναφέρει και στην επιστολή παραίτησής του ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Αντζινάς αυτός θεωρεί πως συνεργαζόμενος με όσους θέλουν μια καρέκλα και ας πεθάνουν όλοι πορεύεται με ψηφοδέλτιο μάζεμα από ότι δεν έχει πολιτική στέγη. Έτσι στο "ανεξάρτητο" πλέον ψηφοδέλτιό του θα δείτε υποψηφίους όλων των κομματικών αποχρώσεων. 

Η μετέπειτα συνεργασία του με δεξιούς και αριστερούς θα του εξασφαλίσουν ακόμα μια τετραετία "ομηρίας" σε αυτό που πολύ απλά και κατανοητά σας έχουμε παρουσιάσει ως Σοβιετία. Έτσι οι αριστεροί συνδικαλιστές της καθαριότητας θα παραμείνουν στο να κάθονται και η πόλη να βρωμάει, θα συνεχίσουν τους δήθεν αγώνες τους για να αποδοθεί η "δημόσια" περιουσία στο Δήμο για να "αξιοποιηθεί" δήθεν καλύτερα και όλοι εσείς θα συνεχίσετε να ζείτε σε μια πόλη όπου θα κυριαρχεί αυτό που αποκαλώ ασχήμια της αριστεράς. 

Οι δημότες αφού εξακολουθούν και πιστεύουν στο σχίσιμο των μνημονίων θα ονειρεύονται το "Τσοβόλα δώστα όλα" και πολύ γρήγορα η χώρα μας θα οδηγηθεί εκεί που πραγματικά της αξίζει με τις πολιτικές επιλογές που κάνει τα τελευταία 40 χρόνια στα σκουπίδια μιας Ε.Ε που θα τρέχει με τρεις ταχύτητες και εμείς απλώς θα υπάρχουμε για να θυμίζουμε σε όλους τους υπόλοιπους τι λάθη δεν πρέπει να κάνουν. 

Το πείραμα της παγκοσμιοποίησης εάν και αμφισβητείται πλέον και από την καρδιά του Καπιταλισμού τις ΗΠΑ θα εξακολουθήσει να είναι για εμάς εδώ τους ιθαγενείς αναγκαίο κακό, χωρίς καν να έχουμε το δικαίωμα κριτικής σε όσους κατάφεραν να κάνουν την Ευρώπη από κοιτίδα πολιτισμού συνονθύλευμα από κατοίκους που δεν έχουν ούτε κοινή αναφορά αλλά ούτε ίδιες πολιτισμικές  Αξίες. Το πρόβλημα γήρανσης του πληθυσμού της Ε.Ε προσπαθεί να "λυθεί" με μεταφερόμενες ορδές "βαρβάρων" που σε καμία περίπτωση δεν θα υπηρετήσουν μια Χριστιανική Ευρώπη και που κουβαλούν μαζί τους τον κανιβαλισμό του Ισλάμ και ένα σωρό άλλες αξίες που δεν συνάδουν με τον δυτικό κόσμο. 

Έτσι και βλέποντας το πολιτικό προσωπικό της Ευρώπης να μην αντιλαμβάνεται στο κακό που έχει δημιουργήσει με τις πολιτικές του στο θέμα της μετανάστευσης θα οδηγηθούμε αργά αλλά απόλυτα σταθερά σε αυτό που περιγράφεται σε πολλά βιβλία από τις αρχές του 19 αιώνα ως το τέλος του Δυτικού Πολιτισμού. 

Το μόνο παρήγορο είναι πως η σημερινή ηγεσία των ΗΠΑ αντιδρά σθεναρά και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε όσους νομίζουν πως πολτοποιώντας πολιτισμούς θα φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο. Γιατί μπορεί κάποιοι αφελείς να πιστεύουν πως μπορούν να διαγράψουν τα έθνη αλλά παράλληλα θα έχουν καταστρέψει και αυτό που ονομάζεται Δυτικός Πολιτισμός και στηρίζεται πάνω σε διαφορετικά Έθνη που έχουν σφυρηλατηθεί στο πέρασμα των αιώνων με συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες. 

Διαβάζω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα σχόλιά σας που λένε πως λόγω απλής αναλογικής θα πρέπει να έχουμε μια κουλτούρα συνεργασίας αλλά το θέμα αγαπητοί είναι πως μπορείς να συνεργαστείς με κάποιον που πιστεύει στον Χίτλερ , στον Στάλιν, στον Μαδούρο κ.α όταν εσύ βγάζεις σπυριά με κάθε είδους ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. 

Πως π.χ θέλετε να συνεργαστώ με αυτόν που θέλει να αμείβεται πλουσιοπάροχα χωρίς να δουλεύει και την ίδια ώρα να επιβάλλω σε αυτόν που δουλεύει περισσότερους φόρους για να πληρώσω τον τεμπέλη; 

Πως θέλετε να συνεργαστώ με την κ. Τσατσούλη που πιστεύει στην κομμουνιστική βαρβαρότητα όταν εγώ είμαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ; 

Οι επιθέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης προς το πρόσωπο μου και προς αυτό το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ιστολόγιο έχουν να κάνουν με την καθεστωτική νοοτροπία του 5% του Ελληνικού Λαού που θεωρεί πως αυτό και μόνο εκπροσωπεί τα συμφέροντά του!! 

Μιλάνε για επαναστάσεις αναφερόμενοι στις χούντες ,και ακόμα παινεύουν τον αιμοσταγή δικτάτορα  της Βόρειας Κορέας που εφαρμόζει τον κομμουνισμό στην πράξη καταδικάζοντας έναν ολόκληρο λαό σε πείνα και εξαθλίωση.

Δηλαδή να συνεργαστώ με αυτούς ή τους άλλους του ΣΥΡΙΖΑ που μιλάνε με κολακευτικά λόγια για τον Μαδούρο που έχει τον λαό του και πεινάει; 

Επομένως εάν και σε αυτές τις εκλογές επιλέξετε να ψηφίσετε τέτοιους ανθρώπους μην περιμένετε πως θα δείτε καλύτερες μέρες. 

Εάν πάλι ψηφίσετε κάποιους "δημοκράτες" που δεν σας λένε όλα αυτά τότε θα έχετε και πάλι τα ίδια αποτελέσματα. 

Εγώ ψήφο ανοχής δεν πρόκειται να δώσω ξανά σε όσους δεν ξεκαθαρίζουν σε τι κόσμο θέλουν να ζούμε.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: