ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καταρρέει η δημοτική παράταξη "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ"

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Καταρρέει η δημοτική παράταξη "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ"

Καταρρέει η δημοτική παράταξη "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" αφού το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό εν όψει των δημοτικών εκλογών που θα γίνουν σε μερικούς μήνες. Μέχρι σήμερα έχουν αποχωρήσει τρεις δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να είναι εκ νέου υποψήφιοι με την παράταξη του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος δεν κάνει καμία αναφορά στις δύο τελευταίες αποχωρήσεις και κύκλοι του θεωρούν πως δεν θέλει να δυναμιτίσει και άλλο την ηλεκτρισμένη  ατμόσφαιρα αλλά έχει πολλά να πει εάν προκληθεί. 

Από την πλευρά τους οι Χατζηδάκης -Αντζινάς κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους και δεν έχουν κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση για το θέμα. Βέβαια εμείς ως κεντροδεξιό ιστολόγιο δεν μπήκαμε καν στον κόπο να τους αναζητήσουμε  αφού δεν μας αφορά η αποχώρησή τους αλλά το γεγονός ότι ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ η δημοτική παράταξη του δημάρχου.

Ταυτόχρονη παραίτηση δύο Αντιδημάρχων είναι ανταρσία και φυσικά ο δήμαρχος έξυπνα πράττοντας κρατάει χαμηλούς τόνους για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και μίλησε σε εκδήλωση για τα πεπραγμένα της παράταξής του χωρίς καμία αναφορά στους δύο αποχωρήσαντες.

Τώρα χρειάζεται μια καλή επιλογή υποψηφίου από τη ΝΔ για τον δήμο μας και η είσοδός του στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα είναι παιχνίδι. Για να επιτευχθεί δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να σηκωθούν από τους καναπέδες τους όλοι οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι της πόλης μας.

Η ΝΔ έχει παραδοσιακά το 35% των κατοίκων της Ηλιούπολης και θα είχε πολύ μεγαλύτερο εάν τα τοπικά στελέχη της δεν χάιδευαν την αριστερά και τις καταστροφικές επιλογές της.

Εάν είχαμε εδώ και χρόνια τοπικά ΜΜΕ που θα αμφισβητούσαν την κυριαρχία της τότε δεν θα μιλάγαμε για μια απλή ΝΙΚΗ στις προσεχείς εκλογές αλλά για έναν Θρίαμβο. Τώρα παλεύουμε την είσοδο στον δεύτερο γύρο αφού η πολυδιάσπαση και οι προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων χαμηλώνουν επικίνδυνα τον πήχη.

Θεωρώντας πως η ΝΔ θα πράξει το καθήκον της και θα δώσει καθαρή και ισχυρή επιλογή για την πόλη μας ευελπιστούμε πως σε αυτές τις εκλογές θα αρχίσει να γκρεμίζεται ο ΜΥΘΟΣ πως η πόλης μας είναι δήθεν αριστερή. 

Γιατί εν έτη 2018 η πόλη μας δεν μπορεί να έχει ακόμα πρότυπα σταλινικά ή χιτλερικά και να ψηφίζουν συμπολίτες μας ενάντια στην Αστική μας Δημοκρατία. Δεν θέλουμε τώρα με την απλή αναλογική να δούμε σχηματισμούς που δεν σέβονται την Δημοκρατία μας να εκλέγουν δημοτικούς συμβούλους.

Βαρεθήκαμε την επικίνδυνη για την χώρα μας επιχειρηματολογία της Λαϊκής Συσπείρωσης που παλεύει να μετατρέψει την πόλη μας, σε πόλη της  Βόρειας Κορέας. Γιατί ψηφίζοντας εκπροσώπους της δεν κάνεις τίποτα παραπάνω παρά να αναβιώνεις τον κομμουνισμό που έχει καταδικαστεί από όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Θέλοντας να πιστεύω πως την προσεχή εβδομάδα θα έχουμε και επίσημα τον εκλεκτό της ΝΔ για υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης μας εύχομαι το πρόσωπο αυτό να συγκεντρώνει όλα εκείνα που χρειάζεται όχι απλώς για να γυρίσουμε σελίδα στην πόλη μας αλλά για να αλλάξουμε βιβλίο! 

Γιατί το "βιβλίο" που μας προσφέρουν δεκαετίες τώρα είναι γεμάτο παραμύθια με τα οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ηλιουπολιτών και που οδήγησαν σε τραγικά αποτελέσματα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: