ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα έχασαν όλοι με τον πρώην ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη - Θετικό το κλίμα από τους νεοδημοκράτες της πόλης μας

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Τα έχασαν όλοι με τον πρώην ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη - Θετικό το κλίμα από τους νεοδημοκράτες της πόλης μας

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΠΑΚΗΣ 

Πολλές και χθες οι επισκέψεις σας στο ιστολόγιο και σας ευχαριστούμε για αυτό. Η ανάρτηση που αφορούσε τον συμπολίτη μας Κώστα Πουπάκη όπως ήταν φυσικό δημιούργησε αναταραχή στις τοπικές δημοτικές παρατάξεις που ανήκουν στο χώρο της κεντροδεξιάς. 



Εάν και εφόσον οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα του κ. Πουπάκη τότε οι επικεφαλής των παρατάξεων αυτών θα πρέπει να μας πουν τι δεν έχει ένας πρώην ευρωβουλευτής και γιατί δεν τον στηρίζουν.

Εάν το κόμμα αποφάσισε πως πρέπει να είναι αυτός ο υποψήφιος αυτοί γιατί παραμένουν μέλη του εάν και εφόσον διαφωνούν με την επιλογή αυτή; 

Εμείς θα τοποθετηθούμε εφόσον επισημοποιηθεί αυτή η επιλογή και το μόνο θετικό για εμάς ως τώρα είναι πως η ΝΔ δεν άφησε όπως τουλάχιστον φαίνεται τους δεξιούς ψηφοφόρους της να βρεθούν στην αγκαλιά του νυν δημάρχου που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής τις επιλογές του κόμματος στην πόλη μας.

Εάν λοιπόν η ΝΔ επέμενε  σε μια προηγούμενη επιλογή της είναι σαν να σου έλεγε ψήφισε Βαλασόπουλο εγώ δεν έχω κάτι καλύτερο να σου κατεβάσω στην πόλη.

Τώρα με έναν πρώην ευρωβουλευτή σου λέει εγώ τον έστειλα στις Βρυξέλλες άρα τον θεωρώ ικανό να δώσει την μάχη στην Ηλιούπολη εάν είναι η ενδεδειγμένη επιλογή έχουμε τον χρόνο και την διάθεση να το συζητήσουμε είναι όμως μια επιλογή και αυτό εμάς αρχικώς μας φτάνει. Υπάρχουν βέβαια πολλά άλλα που θα μετρήσουν.

Ποιοι π.χ θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του; Τι πρόγραμμα θα κατεβάσει για την πόλη μας; Πόσοι και ποιοι θα είναι αυτοί που θα τον στηρίξουν.

Εγώ προσωπικά περίμενα άλλη επιλογή από τη ΝΔ και για τον λόγο αυτό έβγαλα την είδηση όταν ήδη είχε γραφτεί σε άλλα τοπικά sites. 

"Έχασα" την είδηση επειδή θεωρούσα πως η ΝΔ θα κατέβαζε ένα καθαρά μητσοτακικό στέλεχος στην περιοχή μας. Δεν περίμενα να μας προκύψει καραμανλικός και μάλιστα συνδικαλιστής του δημοσίου τομέα.

Αλλά είπαμε όλα αυτά έχουμε τον χρόνο να τα πούμε στην πορεία, το σίγουρο είναι πως θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα προεκλογική περίοδο αφού η απλή αναλογική θα μετατρέψει την εκλογική αναμέτρηση σε γρίφο  για δυνατούς λύτες.

Θα δούμε περιπτώσεις δημοτικών αρχών που θα αναγκαστούν να παραχωρήσουν Αντιδημαρχίες στο ΤΙΠΟΤΑ του 2% ( βλέπω και στην Ηλιούπολη τέτοια κατάσταση) και θα γελάει κάθε πικραμένος με τα χάλια της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Η συμμαχία Βαλασόπουλου - Κοκοτίνη πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένη και για αυτό απαραίτητο να περάσει δεξιός υποψήφιος στον δεύτερο γύρο. Για αυτό και η πολυδιάσπαση των κεντροδεξιών σε μικρά κομματίδια απαγορεύεται εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για κάτι καλό.

Σ.Μ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θετικό το κλίμα από τους νεοδημοκράτες της πόλης μας?? Γελάσαμε και σήμερα
Ρωτώ σαν απλός δημότης: Αν φυσικά ισχύει αυτή η υποψηφιότητα που αναφέρεται… που δεν ισχύει όπως πολύ καλά γνωρίζετε και το κρύβετε για να παραπλανήσετε… Τι μας ενδιαφέρει εμάς τους κατοίκους της πόλης μας αν έρθει ουρανοκατέβατος ο όποιος τάδε κύριος ευρωβουλευτής και συνδικαλιστής που μπήκε σε μια έτοιμη θέση …. Εκείνος μας γνωρίζει? Ξέρει τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς της πόλης μας? Ξέρει τι μας πονάει, τι ζητάμε? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!
Όσο για την εγκυρότητα των όσων λέτε…. Δέστε την συνέντευξη του Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη γιατί έχετε χάσει επεισόδια

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητα του κ. Πουπάκη. Η ΝΔ τον θέλει για υποψήφιο και το θέμα είναι η δική του τελική απάντηση. Το ρεπορτάζ μας είναι σωστό και παρακολουθήσαμε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εάν είσαστε νεοδημοκράτης θα την μάθετε και εσείς την υποψηφιότητα του πρώην ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη. Ο κ. Πουπάκης είναι Ηλιουπολίτης και γνωρίζει καλά τα προβλήματα της πόλης μας. Εάν εσείς δεν τον γνωρίζετε φαίνεται πως είσαστε μακριά από το κόμμα της ΝΔ. Ευρωβουλευτής υποψήφιος για Δήμαρχος είναι χαρά μας να έχουμε και θα φανεί και στις κάλπες. Τα ψέματα τελείωσαν για όσους θεωρούν πως μπορούν για δεύτερη φορά να διασπάσουν τη ΝΔ στην πόλη μας. Εάν εσάς δεν σας κάνει ως νεοδημοκράτη μην τον στηρίξετε οι δημότες μας όμως πρέπει να ξέρουν πως το κόμμα έχει επιλογή για την πόλη μας και μάλιστα ΙΣΧΥΡΗ. Εάν μάλιστα συνεχίσετε έτσι θα έχω καθημερινά μια ανάρτηση για την υποψηφιότητα του κ. Πουπάκη για να τον μάθουν ΟΛΟΙ οι συμπολίτες μας. Και να είσαστε σίγουρος πως σε λίγες μέρες και άλλοι υποψήφιοι θα ταχθούν στο πλευρό του.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να σταματήσουμε να ψηφίζουμε κομματικά γιατί ήρθε η απλή αναλογική στους δήμους .Η Ηλιούπολη θέλει έναν δήμαρχο με όραμα για την Ηλιούπολη .