ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημήτρης Παρράς; " Είναι ανάγκη να υπάρξει ενότητα των κεντροδεξιών δυνάμεων για το καλό της πόλης"

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Δημήτρης Παρράς; " Είναι ανάγκη να υπάρξει ενότητα των κεντροδεξιών δυνάμεων για το καλό της πόλης"

Επειδή είχαμε προγραμματισμένη συνέντευξη με τον συμπολίτη μας κ. Δημήτρη Παρρά αλλά προσωπικοί λόγοι με κράτησαν μακριά από την Αθήνα , θέλησα έστω και τηλεφωνικά να έχω την δική του πρώτη αντίδραση για αυτά που γίνονται στο χώρο της κεντροδεξιάς στην πόλη μας.
Να δω πως βλέπει ένα ενεργό στέλεχος της κεντροδεξιάς στην πόλη μας τις εξελίξεις επτά μήνες και κάτι πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του μου τόνισε μεταξύ άλλων πως :

"Είναι ανάγκη για το καλό της πόλης  να υπάρξει ενότητα των κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων , κάτι για το οποίο αγωνίζομαι και παλεύω τα τελευταία 3,5 χρόνια αλλά και πάντα είχα ως βασική μου επιλογή την σύγκλιση των δυνάμεων που έχουν κοινές ιδεολογικές αρχές και αξίες. Πρέπει τα στελέχη της κεντροδεξιάς της πόλης μας να βάλουν στην άκρη τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και να πάμε όλοι μαζί για το καλό της παράταξης αλλά και κυρίως της πόλης. Μην προστρέχουμε στην παρούσα θετική για την παράταξή μας συγκυρία να προσφέρουμε θετικές υπηρεσίες στον νυν δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο που καταρρέει υπό το βάρος της καθεστωτικής νοοτροπίας του και της αλαζονικής συμπεριφοράς του."

Τις επόμενες μέρες και όταν με το καλό επιστρέψω και πάλι στην όμορφη πόλη μας θα κάνουμε θεωρώ και από κοντά μια αναλυτική συνέντευξη , για το τι σκοπεύει να κάνει και ο ίδιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Μέχρι τότε συμφωνούμε στο αίτημα για ΕΝΟΤΗΤΑ και από εδώ τουλάχιστον θα πιέζουμε όσο μπορούμε για να επιτευχθεί ως βασική προϋπόθεση για να αλλάξει επιτέλους η πόλη μας ρότα και να βρει μια διοίκηση που θα την κάνει καλύτερη και πιο φιλική για όλους εμάς που έχουμε την χαρά να ζούμε σε αυτή. Γιατί η ΑΓΑΠΗ για την πόλη μας είναι για εμάς το μόνο κίνητρο που έχουμε για την ενασχόλησή μας με οτιδήποτε θολώνει την εικόνα της.
Σ.Μ 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε τον δήμαρχο από το κόμμα αλλά από την προσωπικό του χαρακτήρα .θέλω έναν δήμαρχο να συνεχίσει τα έργα του νυν δημάρχου .

Ανώνυμος είπε...

Για πια συγκλιση μιλας οταν εσυ ήσουν ενας απο αυτους που φουσκωσατε τα μυαλα του Ευσταθιου για να κατεβει για δημαρχος με σκοπο τη διασπαση της παραταξης του Αναγνωστου και να βοηθήσετε την επανεκλογη του Βαλλασοπουλου που άλλωστε στην κοπη της πιτας της παραταξης του ευσταθιου σας ευχαρίστησε για την στήριξη σας να ξαναεκλεγει δημαρχος.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Ο κ. Γιάννης Αναγνώστου το 2014 προτίμησε να κατέβει χωρίς χρίσμα δεν ήταν η επίσημη επιλογή της ΝΔ και η παράταξή του έχει κριθεί και κατακριθεί από τους δημότες της πόλης μας για ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ με ολίγον κακοδιαχείρηση και έτσι προέκυψε ο Βαλασόπουλος εκ νέου. Εάν κατέβει ξαναψήφισέ τον να σου φτιάξει και κανένα άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη

Ανώνυμος είπε...

Κατεβηκε χωρις χρησμα και με δυο αποστατες Πικουλα και Ευσταθιου και πηρε 11.65% συν και πολλα στελεχη του που δεν συμμετείχαν ε δεν το λες και λιγο το ποσοστό αυτο

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να σταματήσει ο υποψήφιος δήμαρχος να εκλέγεται με χρίσμα .Να εκλέγεται μόνος του .

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνο απόλυτα αλλά καλος η κακος ολοι σχεδον καπου ανήκουν η εστω ανήκαν δεν μπορεί να σου πει ξαφνικά κατεβαινω ανεξαρτητος ειναι κοροϊδία

Ανώνυμος είπε...

Ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος να ανήκει σε κάποιο κόμμα αλλά να μην ζητά βοήθεια από το κόμμα που ανήκει και υποστηρίζει .Να μαζέψει μόνος του τις ψήφους του .Από την πειθώ του και το οράμα για μια υγιής οικονομικά πόλη ,καθαρή ,έξυπνη κτλ.

Ανώνυμος είπε...

Πειτε μου εναν γιατι εγω δεν γνωριζω κάποιων τετοιο

Ανώνυμος είπε...

Αχ αυτό το ρουσφέτι !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο μονος που μάζεψε ψηφους την προηγούμενη φορα χωρίς καμια στήριξη ητα ο κος Αναγνωστου νομίζω περίπου 12% και αν και δεν ανήκω ιδεολογικά εκει πιστευω απο ολους αυτη την στιγμη ειναι ο πλεον κατάλληλος για δημαρχος

COMO είπε...

Το χρήσμα Σταυρο δεν το είχε κανενας ο Κουρής επειδή ήταν πρόεδρος το έδωσε στον Τάσο καιγια τον αναγνώστου να μην λέτε τίποτα γιατί όλοι έφαγαν ψωμακι

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Χρυσόστομε ακριβως ετσι ειναι και λιγα λες

Ανώνυμος είπε...

Να κοιτάξει λοιπόν τωρα η ΝΔ να ξεκαθαρισει το θεμα στήριξής γιατι θα φανε τετοιο μαύρισμα που θα ειναι ολοδικο τους