ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ντροπή στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης για την στάση τους

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ντροπή στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης για την στάση τους

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ "ΦΑΕΙ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ 
Την ώρα που ψηφίζουν ετήσιες δαπάνες που ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ για την άχρηστη δομή του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έχουν κάνει σημαία τους την προσπάθεια αγοράς κάδων απορριμάτων από την πλευρά της νυν δημοτικής αρχής προς αντικατάσταση των παλιών ύψους  595.200 ευρώ.
Μιλάνε για σκάνδαλο κινούμενοι από τους αποχωρήσαντες δημοτικούς συμβούλους και κυρίως από τις αθλιότητες που εκτοξεύει κατά της νυν δημοτικής αρχής ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Αντζινάς. Μάλιστα όταν ο δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος έβγαλε το παρακάτω έγγραφο ο κ. Αντζινάς δήλωσε πως το υπέγραψε επειδή του είπε ο κ. Βαλασόπουλος!!!  Ένα έγγραφο που φεύγει από την υπηρεσία στην οποία ο ίδιος ήταν επικεφαλής!!! 

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Ετοιμάζουν δημοτική παράταξη όσοι έφυγαν από την παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και θεωρούν πως καταγγέλλοντας ανύπαρκτα σκάνδαλα θα δικαιολογήσουν την αποστασία τους. Το αποτέλεσμα είναι πως οι κάδοι δεν θα αγοραστούν και θα μείνουμε με τους παλιούς. Γιατί στην επόμενη διοίκηση δεν θα υπογράφει κανείς χωρίς να έχει οικονομικό όφελος ο ίδιος!!!! Για τους φίλους και γνωστούς που έχουν βολευτεί στο δημαρχείο ουδείς μιλάει γιατί όλοι μαζί διορίζουν. Άλλωστε οι περισσότεροι δημοτικοί υπάλληλοι είναι ψηφοφόροι του ΚΚΕ σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές του σωματείου τους.


Ακολουθούν αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ του ΠΑ.ΣΟ.Κ και τέλος ελάχιστοι δεξιοί που ψηφίζουν άνετα βέβαια οποιοδήποτε κόμμα τους αυξήσει την αργομισθία τους. Επειδή λοιπόν σκάνδαλο είναι το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ο ΠΑΟΔΗΛ και ένα σωρό άλλα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ που μας στοιχίζουν εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο αφήστε βρε λεχρίτες τον δήμαρχο να κάνει την δουλειά του, αφήστε τον να κάνει όσα δεν κάνανε όλες μαζί οι προηγούμενες διοικήσεις που διαχειρίζονταν και περισσότερα χρήματα και έκλεβαν κάργα χωρίς κανείς από αυτούς να τιμωρηθεί για την κακοδιαχείριση και την σπατάλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: