ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βαλασόπουλος- Κοκοτίνης μας δείχνουν την επόμενη μέρα μετά τις προσεχείς εκλογές

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Βαλασόπουλος- Κοκοτίνης μας δείχνουν την επόμενη μέρα μετά τις προσεχείς εκλογές



Δείτε τι λέει ο δήμαρχος της πόλης μας μετά την υπερψήφιση του προϋπολογισμού 2019 με την συνδρομή της παράταξης του κ. Κοκοτίνη.
Πρόβα για μελλοντική συνεργασία όλων όσων μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια. Η καταστροφική αριστερά που επί 12 συναπτά έτη κατέστρεψε τον δήμο μας επί δημαρχίας Δημήτρη Κιντή δημιουργώντας τεράστια χρέη και έναν κομματικό στρατό που ακόμα πληρώνουμε απειλεί να επανέλθει στην πιο light μορφή της ΣΥΡΙΖΑ με την αγαστή συνεργασία των σοσιαλιστών συνοδοιπόρων τους.

Ένας προϋπολογισμός που μοιράζει εκατομμύρια ευρώ σε υπαλλήλους που σπάνια πηγαίνουν στην εργασία τους και συντηρεί δομές που ασκούν πολιτικές με καθαρά ταξικό πρόσημο που προσπαθούν να εξαφανίσουν την μεσαία τάξη. Ότι δεν κατάφεραν οι κατσαπλιάδες το 1944-1949 το πετυχαίνουν με τα δικά μας χρήματα. Δηλαδή να πεθάνουμε όλοι εμείς για να ζήσει ένας αδηφάγος δημόσιος τομέας που δεν παράγει απολύτως τίποτα και ξοδεύει όλο τον πλούτο της χώρας; Η δικαιολογία πως και οι προηγούμενοι τα ίδια έκαναν έχει κάνει τους ΟΤΑ το πιο διεφθαρμένο κομμάτι της Σοβιετίας μας.

Το αίτημα του καλύτερου και λιγότερου κράτους είναι η μόνη δίκαιη λύση για τους περισσότερους πριν καταντήσουμε να τρώμε σε κομμουνιστικά συσσίτια όσοι ακόμα έχουμε ένα πενιχρό εισόδημα των 800 ευρώ το μήνα.

Τώρα που ο δήμαρχος δεν θα παίρνει αποφάσεις ως παράταξη αλλά ως τρεις μαζί να δούμε τι θα λένε όσοι επί εννιά χρόνια μας μιλούσαν για έναν αυταρχικό δήμαρχο. Άραγε τώρα δεν θα συνεργαστούν μαζί του; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: