ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη με σχολιασμό σε 30''

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ειδήσεις για την πόλη με σχολιασμό σε 30''

1)Μας έστειλαν ένα mail και μας έψεξαν  γιατί δεν γράφουμε   για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον συνδυασμό του Τάσου Ευσταθίου . Το αφήναμε για 1-2 μέρες πριν για να πάει περισσότερος  κόσμος αλλά αφού μας κατακρίνετε  λες και είμαστε υποχρεωμένοι να το βάλουμε δείτε το 


Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει ο Τάσος Ευσταθίου και ο συνδυασμός «Ηλιούπολη, Πάμε Μπροστα».

Ο επικεφαλής της παράταξης καλεί τους Ηλιουπολίτες στην κοπή της πίτας που θα διεξαχθεί στις 27/1/2019 και ώρα 11:00 στο δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης (oδός Ύδρας & Μνησικλέους).

Άλλωστε δικαιολογημένα θα μας κατηγορείτε όλη την προεκλογική περίοδο αφού δεν έχουμε σκοπό να ταΐζουμε σανό όσους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες σας ακολουθήσουν. Τους λέμε από τώρα πως θα ψηφίσουν έναν συνδυασμό που δεν έχει καμία τύχη να πιάσει ποσοστό μεγαλύτερο από 5% Μα θα πείτε 8% πήρε το 2014 δεν  θα τσιμπήσει κάτι ακόμα; Όχι γιατί τότε υπήρχε και χρίσμα της ΝΔ  αλλά επειδή δεν το πιστεύετε (οι υποψήφιοι της παράταξης εννοώ γιατί οι περισσότεροι μια χαρά με πιστεύουν) θα τα πούμε και πάλι μετά τις κάλπες.



2) Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για Δήμαρχος ο κ. Δημήτρης Μωραϊτης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Εάν βέβαια το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις που είναι στο εξωτερικό. Που το μάθαμε; Ε κατά την χθεσινή μου  τηλεφωνική επικοινωνία σκέφτηκα κάπου να τον ρωτήσω για τις προθέσεις του. Η δική μου αίσθηση είναι πως τελικά δεν θα κατέβει. Μπορεί να κάνω και λάθος ... μέσα Μαρτίου θα ξέρουμε......


3) Ιδιαίτερη εκτίμηση έχει ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για τον δήμαρχο της πόλης μας Βασίλη Βαλασόπουλο. Για τον λόγο αυτό η μη στήριξη της ΝΔ σε κάποιον υποψήφιο από τον χώρο της κεντροδεξιάς στην πόλη μας ερμηνεύεται από πολλούς ως έμμεση στήριξη του νυν δημάρχου. Το θεωρούμε αδιανόητο και δεν πιστεύουμε πως τελικά ο δήμος μας θα μείνει χωρίς στήριξη σε κάποιον υποψήφιο. Άλλωστε εάν η ΝΔ ήθελε να στηρίξει ανοιχτά τον κ. Βαλασόπουλο θα το έκανε όπως στο Ελληνικό- Αργυρούπολη όπου στηρίζει για υποψήφιο τον πετυχημένο δήμαρχο κ. Κωνσταντάτο.  

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: