ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Βαλασόπουλος με το κόμμα του 5% που τον στηρίζει παρουσιάζει ψηφοδέλτιο - Η ΝΔ του 30% δεν έχει επιλογή για την πόλη ή κάνει την πάπια για να υπερψηφιστεί και πάλι ο Βαλασόπουλος;

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ο Βαλασόπουλος με το κόμμα του 5% που τον στηρίζει παρουσιάζει ψηφοδέλτιο - Η ΝΔ του 30% δεν έχει επιλογή για την πόλη ή κάνει την πάπια για να υπερψηφιστεί και πάλι ο Βαλασόπουλος;



Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» Βασίλης Βαλασόπουλος, σας προσκαλεί στην Παρουσίαση των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μας την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο (Δημαρχείο Ηλιούπολης).

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς.



Ανακοινώνει υποψηφίους ο νυν δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και εδώ και δύο μέρες παίζει σε όλα τα site  της πόλης . Για να δούμε τι θα παρουσιάσει και ποιοι θα είναι στον συνδυασμό του. 

Κάποιοι έχουν αγωνία μαθαίνω για να μην δουν και κανένα πρώην συνοδοιπόρο τους μέσα στην παράταξή του. Βλέπετε έχει αναπτύξει καλά τις δημόσιες σχέσεις τώρα με όλους τους πολιτικούς χώρους. 

Όπου δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ ΔΕΞΙΑΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και όσο μαζεύετε στις δημοτικές παρατάξεις σας ανθρώπους χωρίς ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ θα καταλήγετε να παρακαλάτε να φύγει κανένας Χατζηδάκης ή κανένας Σεφτελής για να μην καταγράψει πάλι κανένα 30% στον πρώτο γύρο. Οι συμμαχίες σας με τον κ. Πανταζόπουλο και τον κ. Κοκοτίνη έμειναν κενό γράμμα. Βλέπετε επί δεκαετίες τιμούσατε τους δήθεν αγώνες της αριστεράς που κατέστρεψε αυτή την πόλη. 

Την είδηση την βάζω για να πάρω και κανένα κλικ . Κάθε είδηση με Βαλασόπουλο κάνει διπλάσιες αναρτήσεις από αυτές των άλλων υποψηφίων. Γιατί εδώ γράφουμε και λέμε αλήθειες δεν πουλάμε σανό φίλες και φίλοι Νεοδημοκράτες. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: