ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δήμαρχε θα πάτε σήμερα στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα; - 'Άξιος ο Σεραφείμ Δημητρίου

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Δήμαρχε θα πάτε σήμερα στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα; - 'Άξιος ο Σεραφείμ Δημητρίου

Το ΚΙΝΑΛ είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών , ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα των Συντακτών τάσσεται υπέρ της συμφωνίας!! Το ερώτημα είναι τι πιστεύει ο δήμαρχος της πόλης μας για την συμφωνία των Πρεσπών. 



Ο λαλίστατος κατά τα άλλα δήμαρχός μας δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα. Δεν τον ρώτησε και κανείς, ποιος να τον ψέξει άλλωστε ο Χρήστος Κοκοτίνης που είναι αναφανδόν υπέρ της συμφωνίας;

Το θέμα θα μου πείτε δεν είναι σοβαρό; Είναι όμως αυτό διέλυσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και που θα μπορούσε να δημιουργήσει συμμαχίες διαφορετικού πλέον προσανατολισμού.

"Πρόοδος" το ξεπούλημα "συντήρηση" η καταψήφιση της συμφωνίας.

Πάντως και ο δήμαρχος της πόλης μας στα social media ούτε καλεί τους δημότες μας να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία ούτε φυσικά ετοιμάζεται να το παίξει Μακεδονομάχος. Απλούστατα γιατί δεν είναι.

Ίσως πήγε μαζί με τους Ευσταθίου και Κουρή στην κοπή πίτας προσκόπων.




Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου πάντως κ. Δήμαρχε ήταν στην θέση του δίπλα στον λαό και κατά του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας. Αυτόν που καταδικάσατε με ψήφισμα για την εθνική του στάση στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών. Δυστυχώς το παράδειγμά του δεν το ακολούθησαν οι μέχρι τώρα υποψήφιοι δήμαρχοι της ΔΕΞΙΑΣ του Κυρίου. Φαίνεται πως είναι δεξιοί της κομματικής ταυτότητας αυτής που απλόχερα μοιράζει η Πειραιώς σε όσους θυμήθηκαν πως είναι δεξιοί λίγο πριν την ΝΙΚΗ και που δεν βοήθησαν τον Αντώνη Σαμαρά να ολοκληρώσει το έργο του το 2015. 

Άξιος ο Αρχιμανδρίτης  Σεραφείμ Δημηρίου το λέει η πλειοψηφία των δημοτών μας το λέμε και εμείς. 

Τουλάχιστον δεν κρύβεσαι για τις απόψεις σου και για αυτό έχεις γίνει ο εύκολος στόχος από τα φασιστοειδή της πόλης μας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: