ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάρτε θέση για την συμφωνία των Πρεσπών και αφήστε τα φληναφήματα πως τάχα είσαστε και ΔΕΞΙΟΙ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Πάρτε θέση για την συμφωνία των Πρεσπών και αφήστε τα φληναφήματα πως τάχα είσαστε και ΔΕΞΙΟΙ

Το κόμμα της ΝΔ είναι κατά της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών. Ωραία μέχρι εδώ αλλά στην Ηλιούπολη οι δύο υποψήφιοι μέχρι στιγμής (και όχι για πολύ ακόμα) της κεντροδεξιάς δεν έχουν βγάλει καμία ανακοίνωση για το θέμα. Να μην ξέρω δηλαδή εγώ ο Νεοδημοκράτης εάν είναι στην ίδια γραμμή με την απόφαση του κόμματος. Μα θα μου πεις βρε Σταύρο "αντάρτες" είναι αφού δεν περίμεναν καν να ανακοινώσει υποψήφιο το κόμμα, και όταν επέλεξε τον πρώην ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη δεν έκαναν πίσω για να εξασφαλίσουν τις καρέκλες τους στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.Αφού ηγούνται λοιπόν δημοτικών παρατάξεων ας ενημερώσουν τους Νεοδημοκράτες τουλάχιστον ψηφοφόρους τους (γιατί κάποιοι "δεξιοί" θα τους ψηφίσουν) γιατί δεν έχουν ΔΗΜΟΣΙΑ θέση για την κατάπτυστη συμφωνία της Λίμνης των Πρεσπών όπου μέσα της βούλιαξε η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Και φυσικά να μας εξηγήσουν και τους λόγους που είναι κατά. Γιατί και το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση (Μα καλά θεωρείτε πως θα πάρετε τα ποσοστά του 2014 όταν σας είχαν όλα τα site της περιοχής στο γλύψιμο και στο απυρόβλητο)  είναι κατά επειδή η Μακεδονία τους δεν καταχωρήθηκε στους "φίλους" Ρώσους. 

Σύντροφοι ξυπνήστε δεν πρόκειται να δείτε ποτέ την μεγάλη Ρωσία που ονειρεύεστε . Τα Βαλκάνια θα παραμείνουν στους δυτικούς και δημοκρατικά ότι και εάν κάνετε. Στον Τίτο δεν θα γυρίσουν ποτέ, τον φτύνουν ακόμα και οι Σέρβοι που θα μπουν και αυτοί στο ΝΑΤΟ τα επόμενα χρόνια.  

Ποιοι οι Σέρβοι που τους βομβάρδισαν οι Αμερικανοί για τις εθνικές εκκαθαρίσεις που  επιχειρούσαν. Βλέπετε και αυτοί βλέπουν πως οι ΗΠΑ είναι η μοναδική υπερδύναμη στον πλανήτη κάτι που αρνείστε να παραδεχθείτε εσείς που θέλετε να οδηγήσετε την χώρα σε νέες περιπέτειες.

Γιατί το πρόβλημα με την Μακεδονία εσείς μας το δημιουργήσατε για αυτό και η σύσκεψη των αρχηγών το 1992 δεν ήσασταν με την εθνική θέση που έλεγε ονομασία χωρίς τον όρο Μακεδονία!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: