ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΕΝΑΚ συστρατεύεται με τον Χατζηδάκη

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Το ΕΝΑΚ συστρατεύεται με τον Χατζηδάκη

Η είδηση πως το ΕΝΑΚ θα συστρατευθεί με την νέα δημοτική παράταξη του Γ. Χατζηδάκη ήταν σε εμένα γνωστή πάνω από 10 μέρες. Περίμενα απλώς την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Όλοι Μαζί" για να την σχολιάσω.
Το ΕΝΑΚ είχε από την αρχή της δημιουργίας του μια ψύχωση κατά του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου τον οποίο δεν θεωρούσε ικανό. Εάν και πολλά στελέχη του ΕΝΑΚ ήταν ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν με το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ που χρεοκόπησε την χώρα μαζί με την καραμανλική ΝΔ του Βούδα της Ραφήνας και δεν ήθελε να έχει σχέσεις με το εκσυχρονιστικό ΠΑ.ΣΟ.Κ του Κώστα Σημίτη με τις ρεμούλες τα Χρηματιστήρια και τις μίζες αλλά ούτε με τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου ο οποίος παρέλαβε την καυτή πατάτα της ήδη χρεοκοπημένης χώρας και την οδήγησε στο πρώτο μνημόνιο.


Έτσι με το ΕΝΑΚ είχαν κατέβει και στις προηγούμενες εκλογές στελέχη της παράταξης του πρώην δημάρχου Θ. Γεωργάκη αλλά και όσοι Πασόκοι δεν συμπαθούσαν τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Κώστα Σημίτη. Βέβαια πολλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ είναι υποψήφιοι με την νέα παράταξη του κ. Χατζηδάκη επομένως στην ουσία στήριξη ο κ. Βαλασόπουλος δεν έχει και αυτός από πουθενά αλλά ούτε ο Χατζηδάκης έχει ή δεν την διαφημίζει. Το παιχνίδι δηλαδή και στο κέντρο και "αριστερά" θα κριθεί από τον πιο θεωρούν πιο ικανό οι δημότες της πόλης μας που πιστεύουν ακόμα στην ΠΑΣΟΚΑΡΑ!! Πόσοι είναι θα φανούν στις κάλπες γιατί πολλοί λάκισαν και έμειναν εγκλωβισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ αφού πλέον το ισχυρό δίπολα είναι ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ.


Η συνεργασία του Χατζηδάκη με τα στελέχη του ΕΝΑΚ είναι στα συν του όπως και να το δει κανείς. Για εμάς τους δεξιούς που δεν θέλουμε να ακούμε για το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι ένας ακόμη λόγος για να συμπαθήσουμε περισσότερο τον νυν δήμαρχο που εάν και ΠΑ.ΣΟ.Κ από κούνια!! πήγε με τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου ο οποίος ήθελε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στο κράτος και τον "έφαγαν" τα λαμόγια του Κινήματος. Βλέπετε εάν και Παπανδρέου δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε χρόνο στην Εξουσία και του έσκαγαν οι "βόμβες" του Καραμανλή με τα ψευδή στοιχεία για την οικονομία που έστελνε σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς στα χέρια!!

Μπράβο στο Χατζηδάκη που ενώθηκε με το ΕΝΑΚ , μπράβο και σε εμάς που είχαμε δει από παλιά πως καμία σχέση δεν έχει η διοίκηση Θ. Γεωργάκη με την διοίκηση Βαλασόπουλου. Απομένει πλέον να επισημοποιηθεί με κάποιον υποψήφιο από την οικογένεια Γεωργάκη η στήριξή του στο εγχείρημα Χατζηδάκη. Το ΠΑΛΙΟ Πασόκ μπορεί λοιπόν να "αναστήθηκε" στην πόλη μας αλλά οι ψηφοφόροι του έχουν λακίσει ήδη για ΣΥΡΙΖΑ!!!

Η ανάγκη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ των κεντροδεξιών δυνάμεων είναι πλέον  πιο έντονη ας αφήσουν λοιπόν τα τερτίπια οι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής και ας ενωθούν. Ο Γιάννης Αναγνώστου δεν πρόκειται να στηρίξει ΚΑΝΕΝΑΝ τους ,και οι ψηφοφόροι τους θα αποφασίσουν μόνοι τους εάν θέλουν να ψηφίσουν Τάσο ή Γαβριήλ ή θα προτιμήσουν τον καναπέ του σπιτιού τους.

Συμπέρασμα το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ σε τρία κομμάτια που έγιναν δύο αλλά οι ψηφοφόροι πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και στον νέο "ηγέτη" Αλέξη Τσίπρα. 

Ο Κοκοτίνης είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας και ίσως αυτό του στοιχίσει. Εάν ο Χατζηδάκης πετύχει και πείσει τον Θ. Γεωργάκη να εκτεθεί δημόσια ίσως ξεπεράσει το μικρό ύψους του 5% που εμείς τον βλέπαμε και στοχεύσει σε κάτι καλύτερο.

Όσο για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρω αυτά έδειξαν οι εκλογές του 2015 , αυτό λένε όλες οι δημοσκοπήσεις που δεν δείχνουν ανάκαμψη του ΚΙΝΑΛ .... αυτό θα πουν και οι κάλπες του Μαΐου .

Γιατί όσο και να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας το ΚΙΝΑΛ θα το περνάει. Γι΄αυτό η ΝΔ έπρεπε να έχει ισχυρή υποψηφιότητα δημάρχου στην πόλη μας γιατί κινδυνεύει να έχει πρόβλημα και στις ευρωεκλογές και να ηττηθεί εκ νέου στην πόλη μας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Άμα ο άλλος κάτσει στον καναπέ του αφού δεν έχει υποψήφιο της αρεσκείας του θα τρέχουν στην Πειραιώς και δεν θα φτάνουν. Για να τους σηκώσουν από τους καναπέδες οι Τάσος και Γαβριήλ δεν το βλέπουμε.



Σ.Μ 

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Για να σηκώσεις τον κόσμο από τον καναπέ πρέπει πρώτα να έχεις ξεκολλήσει από την γλύκα της ΚΑΡΕΚΛΑΣ πράγμα το οποίο κανείς από τους δύο ΕΥΣΤΑΘΊΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΉΣ δεν είναι ικανοί για ΤΟΙΠΟΤΑ πόσο μάλλον να αποδείξουν ότι δεν τους ενδιαφέρει μια θεσούλα και ένα μισθουλακο ξεκούραστο ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΈΣΕΙ .

UNKNOWN είπε...

ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ -ΠΕΙΡΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΠΤΑΙΝ ΤΖΑΚ ΣΠΑΡΟΟΥ- ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ…….
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.
ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ Ο ΝΤΕΪΒΙ ΤΖΟΟΥΝΣ- ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΛΕΡ ΜΠΕΚΕΤ- ΚΟΚΚΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΖΕΪΜΣ ΝΟΡΙΓΚΤΟΝ- ΑΡΑΜΑΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΑΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.
ΤΟ ΣΙΚΟΥΕΛ ΘΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟ 2024. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ.

UNKNOWN είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ …..ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.